tisdag, februari 25

Green one!

Ytterligare ett projekt som också ska förgyllas med swarovskis....

New outfit

New season, new showclothes!

pågående arbete dock, det ska på en hel del swarovskis kan jag avslöja! ;)

onsdag, februari 19

Peppmusik





Get back on that pony- detta är min pepplåt när det känns lite jobbigt, vad som helst så är det en peppande text.






Seven years old on a gold palomino I sat up tall with my face to the wind
I'd seen the rodeo cowboys in Reno so I dug in my boot heels and pulled on the reins
And Blaze he took off a running he threw me down off the side
Then my Uncle Jim picked me up once again said get back on that pony and ride
Get back on that pony and ride

So lift up your head boy I know how you're feeling
You say you won't ride with a chance you might lose
You fallen from love and your head is still reeling
Your heart and your pride have been shaken and bruised
And like Blaze she took off a running love threw you down off the side
Stand up again shake it off if you can get back on that pony and ride
Get back on that pony and ride

I'm not saying forget what you lost I suppose there's a purpose in pain
What we make of ourselves has a cost
And it's paid every time we take hold of the reins

So dust off your blue jeans get back in the saddle losing's a place to start over again
Gettin' back up there is half of the battle
And love like a pony should race with the wind
And like Blaze it takes off a running...

------




Right now I feel bucked off so hard, will I ever dust my blue jeans off and get back in the saddle. This is the place start over and getting back upp there is half the battle, I tried, I really tried. But it all ended up with my clinig so tight to that saddle horn, it didn't paid, not at all.




When I've lost faith with the first pony, can I really start whole over and get back in a new saddle with a new pony, race with the wind and hope it's pays of....?




Note, this has really nothing to do with a pony, it's just a metafor.

tisdag, februari 18

Usch!


Jäkla snö som kommer igen. :( Det som va vår igår...

posted from Bloggeroid

Showing

Satt och kollade lite kalendrar både i Norden och Tyskland- nästan skulle vi kunna tävla varje helg... tänk om man va gjord av pengar och hästen aldrig tröttnade. Kan så klart inte åka på alla dessa, får juh take a pick liksom.

Vi är igång

Som sagt, vi är igång igen! Hade en mjukstarts clinic i helgen för Nina Leiner, jag behövde verkligen lite inspiration känner jag nu i efterhand. Annars hade jag bara suttit där och gjort samma gamla grejjer. Visst hela konceptet går ut på samma övningar, men i olika syften.


Ska göra mycket sjuor och åttor på Josie nu i början för att stärka henne och verkligen få henne att sätta under sej bak och lägga vikten på rumpan. Create a good habit!


För övrigt känns Josie väldigt fräsh och glad igen. Hon va riktigt trött på allt i höstas efter en lång säsong så en redig paus har bara gjort henne gott mentalt. Hon känns riktigt med på noterna, lite lat och så men det är väll alla i början av en ny säsong. :)


*Dåligt med bilder* 

fredag, februari 14

Äntligen

Har letat som en blå efter en ny pad som passar och ligger bra under sadeln på Josie, har vart riktigt svårt ska jag säga. Hon får skav av minsta lilla och det slutade med att jag red hela säsongen med mammas gamla pad för det va den enda som låg bra.

På sista Nina-clinicen provade jag en fårskinnspadd från Hööks, top notche! Den låg som ett smäck, såklart så sålde dom den inte längre och motsvarande i sverige skulle gå loss på minst 3000kr. Fattar ni 3000 jävla kronor?!?!?!? Vem har råd med den för en pad som man egentligen behöver dessutom två av för att kunna byta vid tävling och träning.
Men jag hittade till slut en begagnad i höstas, har ridit med den nu och den är superbra! Ligger bra och stilla under sadeln, än sålänge inga skav!

Stissig häst?

Har du en stissig häst som sutdsar iväg så fort det ljuder nått? Tex. när ridhus porten öppnas, om någon är lite väl ihårdig med ridspöt eller vad som helst. Skaffa öronproppar till hästen! Sätt in när du rider och ta ut efter.

Josie tycker ljud är obehagligt, så långe hon slipper höra är hon lugn som en filbunke. Jag har numera alltid öronproppar när jag rider. Inte ett ljud bekommer henne. Det är inte till fördel för varken mej eller hästen att hon blir stissig när hon blir rädd och skuttar till när hon hör nått obehagligt. Jag har öronproppar av lammskinn, dom är toppen bra!

Tyvärr har jag försnillat bort dom jag hade hela förra året, så fick klippa till en vanlig svamp, funkade bra. Men det är juh inte särskilt snyggt när det lyser gult ur öronen på hösten, ;)

tisdag, februari 11

Hattfrågan

Fasen va svårt det där är, men har nog bestämt mej att det blir Nya Bailey hattar, dom är hyggliga i pris och ser okej ut, då kan jag dessutom köpa flera, en evart en vit och en sand/beige. Mer variation! :)

söndag, februari 2

Yep


posted from Bloggeroid