onsdag, september 28

Semester

Kära darlings,
Ni får klara er utan mej tills på söndag mest troligt måndag. Jag åker till Tyskland, Aachen i morgon bitti. Semester blir det!

See ya, biatches!♥


söndag, september 25

Typiskt!

Vi bokade resan till Tyskalnd Aachen igår, och idag är jag sjuk! kan man ha mer otur?!?! Det få¨r bli att peppa mej mej Resorb, C-vitaminer och diverse andra tillskott så jag blir frisk tills på Torsdag.

That's all, LH♥

lördag, september 24

Trött

Det har vart en nött så lång dag! Först jobb sen hem och banda och grooma häst snabbt som fasiken. Iväg till ridhuset där det va familje dag och uppvisning. Hem och lämna hästen sen tillbaka till ridhuset för kvälls samkväm - mycket trevligt!

Siiter här i min älskade OnePiece, underbar dräkt det dära! Känner att jag kommer använda min riktigt mycket och ofta, får nog köpa mej ett par till! Nu blir det natten,

That's all, LH♥

fredag, september 23

Fredag

Detta är ytterligare en sån dag som jag inte gjort nått*suck* Jag har vart och ridit, det enda vettiga. Kanske att jag jobbade också. Men annars, nope.

Smokie fick massage idag, mycket innre spänningar på henne. för övrigt kan min häst numera pleasure galoppera, whoop whoop. Uppvisning i morgon hos AWK, det är nån familje dag. Trail är det som gäller, ;)

That's all, LH♥

torsdag, september 22

Back!

Clinicen är över för denna gången, nu ska vi behöva vänta ända till i April nästa gång innan Mark kommer tillbaka, *suck* Smokiehar skött sej fint iallafall. Lite bitching, men det är juh hon så, vore allt bra konstigt annars vill jag tycka.

That's all, LH♥

tisdag, september 20

Bring it on

Clinictime, just bring it on! Jag är taggad nått såpass, Mark Shaffer clinic all day long!


See yea biatches! ;)

måndag, september 19

Natten

Då blir det natten nu, Smokie gick fint. Red i typ en halv timma, räckte väl. Vill inte slita ut henne, blir två långa dagar nu...

God natt, LH♥


Jag vill ha tillbaka den du va,
innan det blev som det är nu,
då du alltid kallade mej gulliga saker,
då du sa att du saknade mej,
då du sa att du tyckte om mej,
då du va du.
Då du va den jag vet att du egentligen är...

Väntar på att tiden ska gå

*suck* Att klockan kan gå så hiskeligt sakta ibland, väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan åka och rida Smokie en sväng innan clinicen i morgon. Jag har vart riktigt lat, kunde åkt till Anna under dagne, men jag orkade bara inte. Så jag åker till Nuntorp här sen, men skolan har bokat ridhuset till klockan åtta. Mindre än två timmar kvar. whoop whoop!

Ska starx gå ut igen och ta in lite hästar, bra om dom kommer in innan jag åker. Dom blir så bittra annars, haha. Bortskämda hästar jag har.

I morgon är det clinic! Hell to the yeah!

That's all, LH♥

söndag, september 18

Hemma igen

Nu va helgen över för denna gången. *suck* Riktigt skönt att vara hemma igen.

Sitter hemma hos min arbetsnarkoman till pojkvän, han är ikke hemma. Jag har pluggat Mark Shaffer hela kvällen, sett dvd:n en sista gång innan clinic på tisdag.

Jag va mindre lycklig när jag kom hemförut och såg att Smokie hade en tappsko, då kunde jag nästan explodera lite, men som tur är kommer bästa Uffe och slår på den i morgon. Han och hans fru som för övrigt sålt en fölunge till självaste Jan Brink, ;) Ganska coolt om jag får säga det.

That's all for now, LH♥

lördag, september 17

Lördag

Nött såpass trött, har haft en bra dag på hundutställningen, va en sväng till Axvalla på ko-tävling. Köpt mej ett par nya sporrremmar, That's all, LH♥

torsdag, september 15

Pretty much speaks for it self

Man får juh nuda på sej själv i OKQ8's hiskeligt hemska profilkläder, jag va först för skjorta, tills jag fick reda på att vi skulle ha en keps! Den gör sej inte då, helt plötsligt ändrade jag mej till pikén. *suck* Nästan så man känner sej kränkt.

Orkar jag ?

Suck, nu är jag nött trött, borde egentligen hunnit sova en stund men det finns det nog inte tid till, tyvärr. Det får bli halv tolv i natt! Stänger butiken idag dåvaah.

Har vart och ridit Smokie, duktiga häst! Vi skrittade i 45 minuter igår bara, men idag fick jag rida som vanligt, hon va helt underbar helt enkelt. Sen kändes det dock som jag red som en kratta idag, kan itne förstå varför riktigt, men aja. Somliga dagar kan jag bara inte rida...

Står i valet och kvalet om jag orkar gå in i duschen, eftersom jag ändå ska plågas i en keps hela kvällen så känns det inte som jag behöver det, ingen som ser mitt hår ändå.*suck*

That's all for now,LH♥

Orkar jag ?

onsdag, september 14

Hemma igen!

Nu hoppas jag att mamma och Nattis kommer hem snart så jag kan åka iväg och skritta min lilla dock-häst. :) Dom är iväg och rider Jonte hos AWK.
That's all, LH♥

Onsdag

Onsdag va det åd jaah - jag ska börja jobba igen, whoop whoop! Inte på Rasta utan studiepedagog. Som jag längtat! Ska bli riktigt roligt att få börja med det igen.
För övrigt så ska jag till ridhuset ikväll och skritta Smokie, annars är det lugnt idag.
That's all, LH♥

tisdag, september 13

Storm och sjuk?

Underbart väder vi blivit välsignade med, storm och pissregn. Blåser så mycket att det känns som hela huset ska följa med. USch! Mår för övrigt inget bra, ont i huvudet och allmänt tröt, har sovit i stort sett hela dagen. Men ändå vill inte huvudvärken släppa. :/
Smokie skulle vila idag efter sin behandling igår. Mycket nyttigt eftersom hon va påväg att bli sne i sina höfter/bäckenben igen. INTE OKEJ! Men Det bästa helt otroliga kiropraktorn fixade detta. Hon ska skrittas i morgon sen kan jag rida på torsdag som vanligt igen.
That's all, LH♥

måndag, september 12

Måndag!

Whoop Whoop, ny vecka- sjukt fort tiden går alltså! Anyhow, är ganska matt och skulle lätt kunna gå och lägga mej och sova ett par timmar - men ikke! Sov ända till nio i morse, min babe gick upp typ sju och lämnade mje ensam, ärligt talat gjorde det inte så mycket, det innebar juh att jag kunde breda ut mej över hela sängen, *blink blink* Vaknade dock med ett ryck när han ringde och fråga om jag sov ännu. Haha!
Har vart i stallet och fixat, Smokie ska med ut och åka idag. Ska till Fröknarna Stiwing och hälsa på, ett besök hos tant kiropraktor också när vi ändå är igång. Behövs nog, www. jättestelabogar .se! Så kankse vi kan sidepassa och spinna efter detta, då min docka idag inte Kan ta just dom stegen.
EGO PIC!
That's all, LH♥

söndag, september 11

9/11

Elfte September eller Nine Eleven- vad man nu vill kalla det. Det är 10årsen hela världen stod blickstilla. Ett tag trodde nog alla mer eller mindre att det hela skulle utarta i tredje världskriget. Den dagen två flygplan flög in i varsitt torn av World Trade Center. För att ett annat plan senare skulle krascha in i Pentagon. Helt otroligt! att sånt ens händer.

Jag minns ännu den 11 Semtember 2001. Jag hade nyss fyllt tio år, efterskolan hade jag åkt med Erika hem för att leka, (jaah, men lekte på den tiden!!!) Det va varmt utomhus så vi lekte i trädgården, detta va när dom ännu bodde i Skerrud. Helt plötsligt så fick vi inte leka mer, vi va tvugna att komma in och titta på tv. Jag minns att jag förstod inte riktigt till en början vad som hände - två plan kraschade in i två torn, so what? Det kan juh hända vem som. Men ikke, när allt började falla på plats så fattade jag att det va inte nått som bara händer. Detta va ett så kallat terrordåd. Första gången jag som barn möter detta ord, terrordåd vad är det ens för nått?

Idag är det i alla fall ett decienium sen, och jag minns ännu den dagen som om det va igår. Det är inte sånt man bara glömmer även om jag va ett barn. En hemsk dag va det för oss alla. Ingen visste vad som nu skulle hända, ingen.

Jag sörjer alla som omkom och lider med alla som skadades för livet, jag lider också för de som efter Nine Eleven saknar nära och kära.

Alan Jackson- Where were you


Linda Hansson♥

lördag, september 10

Oinspirerad!

Jag är nog världens tråkigaste idag... Är så sjukt oinspirerad till allt! Skulle helst bara vilja gå och lägga mej igen, varför i hela friden gick jag upp?!?! :O Detta regn och rusk tar knäcken på mej. Just idag fryser jag som en gris och vill ha tillbaka sommarvärmen. *suck*
Med risk för att detta är ett gnälligt inlägg, LH♥

tisdag, september 6

Hej hopp!

Jaahväl, en uppdatering kanske ? Det regnar och blåser, roligt eller hur ? Hösten är här helt eneklt, *suck* Det är inte vad jag längtar efter riktigt.
Anyhow, Smokie gick bra idag på ridhuset. Inte alls lika grinig som häromdagen, mest troligt är det öfr att hon va helt invaderad av älgflugor som jag kärleksfullt befriade henne ifrån. Vet inte hur många jag plockade, men det va fullt av dom. Usch, kryper på mej bara jag tänker på det! Vill inte veta hur det är att vara häst när dom där kryper runt ipälsen.
Tömkörde min docka igår , vilket nog var välbehövligt. Det är lite av ett mirakel det där med tömkörning. Tvättade mina linor jag har när jag gör det, jag har glömt hur rosa dom var! Resultatet var neonrosa, inte smutsrosa.
That's all, LH♥

söndag, september 4

Whoop whoop!

Hemma och vänder nu då, jobbet väntar! Haft massa 3-vligt med Emmi idag och igår, massa snicksnack och chips och dip, VinDiesel! Smokie vilar idag, det är pissvarmt ute. Jag får gå med BOT-krage för min nacke bara dödar mej! *suck*

That's all, LH♥

fredag, september 2

The call him the king of moonlight, the king of queens

Whoopwhoop, I love the Playtones! Nött skönt sväng i deras låtar, ;)
Har jobbat och grejjat idag, fixat lite med datorn och nu ska jag äta sen blir det en kväll på ridhuset. Ont i huvudet har jag, men det får va så. får ta lite piller och en BOT-krage helt enkelt.
That's all for now, LH♥
You might think I'm crazy,
Laugh at me now,
But I'm laughing even more,
The day you stand there with a dissapointed look upon your face,
watching my back while I'm leaving!

torsdag, september 1

Get out of here

Sitter här hemma igen nu, väntar på mamma och Nattis som är iväg och rider med Jonte. Massa trevligt hos Liza då Anna va där också, snicksnack om häst, ditt och datt. We love!
Ska nog skritta Smokie längs vägen, pallar nog inte ridhuset idag, *suck*
That's all, LH♥

Ajaj!

Usch, mitt huvud och min nacke gör massa ont! :O Blir banne mej tidigt i säng i natt, är så sjukt trött också. Inte okej detta, får nog börja äta massa tillskott igen vill jag tro.

Tänkte försöka rida ikväll på Nuntorp, får rida ute, men det gör inget. Behöver ha hem lite nytt foder så det få¨r jag väll roa mej med under dagen.

That's all, LH♥