torsdag, augusti 7

Framme!

Vi landade på Ostbayernhalle klockan sex i morse. Mulet väder och dassigt som fan, men vi installerade hästarna och lastade ut lastbilen på typ två miljoner grejjer. Är så glad att jag bestämde mej för att ta en egen tackbox, för den fyllde jag med bara mina grejer. Men fint blev det!

När vi var försäkrade om att Josie hade det bra så åkte jag och Markus till hotellet. Trots att vi va typ 10timmar för tidiga till incheckning så fick vi komma in ändå. Vi högg in på frukostbuffén., orehört gott! Efter en dusch, första sen i tisdags, så somnade vi båda som klubbade sälar och sova ända till klockan fyra på efter middagen. Väl förtjänt och väldigt efterlängtad sömn!

Här finns förutom massa ridhus, stora som små, och ännu fler ridbanor, med olika underlag och storlekar, tre rundkoraller med tak över. Så Josie fick springa av sej i en av dom två gånger, för att få komma igång och röra sej i kroppen lite efter den långa resan, samt göra av med lite energi. 
På andra sidan kullen finns en by nere i en dal, rätt häftigt att liksom åka över kullen så finns en helt ny by och en annan befolkning.

2 kommentarer:

  1. Wow, ser fräsigt ut! Så spännande att ni är där, håller tummarna :)

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det en upplevelse att bara vara där :) När vi kom in i stora ridhuset första gången kändes det som om det aldrig tog slut på långsidor. Grattis till fina placeringar/vinster....bra jobb!!! Fortsatt lycka till. :)

    SvaraRadera