måndag, oktober 25

Gör inte en knop till idag.

Åkte hem tidigt från älsklingen i morse. Han hade juh åkt ännu tidigare till jobbet så inte värt att va kvar där. Tycker inte alls om att vara i lägenheten själv när han är och jobbar faktiskt. :( I alla fall, åkte hem till stallet och fixade sen gick jag och la mej, lite innnan tio ringer telefonen och väcker mej. Jobb kunde ikke överleva utan mej. Åkte till Rasta och slet fram till halv fyra.

Sen hem och till stallet, har mockat och ströat upp nytt i tre boxar, tänkte ta sista boxen i morgon. Den är slitig eftersom den verkligen lägger sej som en bädd. Jag tror verkligen det där med bädd beror på hur hästen beter sej i boxen. En av våra hästar rör runt som en dåre i boxen och det är helt omöjligt att det överhuvudtaget skulle kunna lägga sje ne bädd där.

Ialla fall, fått hem nya balar idag. Eftersom vi inte kan köpa enilagebalar utav våran granne i år så ar vi fått hitta en ny "leverantör". Min kära maskinförar vän K.T fick visa vad han gick för när han skulle med sin monstertraktor få in balen i vårat stall. :) Gick faktikt smidigt, tro det eller ej. Fick två balar direkt in i stallet och det står sex stycken till utanför stallet. :) Great!

Nu kände jag att detta inlägget blev väldigt långt, men ändå. Kis and love, LH♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar