tisdag, augusti 4

This bloody rain, all f*ckin time!

Detta vädret är verkligen inte kul, det regnar fan hela tiden till och från. Regn och uppehåll om vart annat, riktigt slitigt faktiskt. Man kan liksom aldrig planera sin tid, eftersom man inte vet hur vädret blir. Anyway, det får gå. Har inte ridit Goofy sen förra veckan nu, har inte funnits tid i helgen och Smokie har stått alldeles för länge. Eftersom hon inte känns tillrckligt safe att rida ut på än, så hr jag inte kunnat rida då ingen haft tid att köra emj till ridhuset. Men ska komma igång nu igen nu när hon dessutom fått en ny framsko. :) Den klassiska höger fram har åkt av igen, men hovis kommer på torsdag. Weiiiie! =)

Hmm, vad ska jag berätta... Kom nyss hem från andra sidan Brålanda, vart där varenda dag sen i Lördags... Ska inatt bli första natten jag sover i min egen säng på ett tag? Hmm, vi få se. I alla fall, jag mår bra. Trivs där borta, trivs i sällskapet; Kan det bli bättre? =) Ska släpa mej ut i stallet och mocka lite box här snart, eftersom det pissregnar till och från får hästarna gå in på natten nu. :/

Det finns inte såmycket emr att säfa, jag har fem scehma lagda pass på jobb innan skolan börjar igen. Sen blir det säkert nått mer in emellan.

Men tales da! // Linda<,3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar