tisdag, augusti 24

Hösten är här!

Regn blåst och bara bajs! Nu är verkligen hösten här, utan några som helst tvivel. Jag gick till och med upp ut sängen i natt för att gå ut och ta in hästarna för att det regnade så. Inte skoj! Det värsta är att detta jävla väder ska hålla på ända tills på lördag(!). Blir riktigt slitigt, men men...

Efter att en ny häst kommit till stalet fick jag klura en stund på hur jag skulle lyckas pussla ihop boxplatser i stallet och vilken häst förutom Silver som skulle kunna stå bredvid nykomlingen, men det gick bra i nattdvalan. Hade inte helt stängt av hjärnaktiviteten efter att ha jobat till halv ett. På tal om jobb gör jag min sista dag nu, har jobbat hur länge som helst, och nu äntligen ska jag vara ledig ett par dagar. Gör sista passet ikväll, vilket ska bli en lättnad. *pust* Behöver lite vila.

För övrigt har Naattis åkt ner till skolan nu, hon börsitta på uprop eller nått i den stilen nu. Hoppas det går bra för älskade lillsyster. :)

Kiss and Love, Biatches! ;) LH ♥

2 kommentarer:

  1. sv: Tack för rätt info :P Haha, tror min tränare sa till mig att det va så? Men vad bra att jag vet nu, så jag inte kommer på två händer och stång nån gång ;)

    SvaraRadera