onsdag, september 13

Jag skulle...

...blogga i skolan förut. Men det hann jag såklart inte(!). Nu sitter jag hemma i soffan efter en blöt eftermiddag i stallet. Från det att jag lämnade skolan var det uppehåll, men när jag hämtar Josie och Cooper i hagen så öppnar sej himlen. Me skam den som ger sej, jag kände inte så stor motivation men jag sadlade upp Josie och tömkörde henne.

Min pärla börjar få tillbaka sin kroppkoordination och kämpar på bra. Hon verkar så glad över att arbeta igen och ha en uppgift. Det gläder mej att se henne så glad när hon jobbar. Jag är rätt säker på att hon var lika trött på't som jag själv var i slutet där och ett års uppehåll har varit bra för både kropp och knopp.
Jag älskar liljorna som möter mej på bordet på morgonen när jag går upp. 
Hämtar mina pärlor i hagen.
Jag har haft fullt upp i skolan de senaste dagarna, jag håller på det där att vara där från åtta och typ fram till fyra. Jag försöker vara produktiv också, vilket inte alltid är så lätt. Idag failade jag lite mycket dock då jag bytte jeans i morse och inte tänkte på att nyckeln till skåpet låg i dom gamla jeansen... *suck* Fick fyllt ut morgonen med lite NSBA-jobb istället så det blev fint ändå men kändes rätt värdelöst där och då.  

Hoppas allt är bra med et läsare! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar