söndag, maj 31

Nedräkningen har börjat!!!!!!!

Det är typ 4 dagar och 2o-22 timmar tills Linas kommer hit! Fatta hur mycket jag längtar. Det är helt jävla amazing! Jag saknar Lina massa med massa ändå är det knappt en månad sen vi sågs sist gång! Guuuuuuud, det är alldeles för länge! Torsdag kväll till Söndag eftermiddag kommer spenderas med polackerna! *huge smile*

Dagen har gått alldeles för fort, alla dagar går för fort. Sittter nu i sängen med datorn framför mej, som vanligt, anyway, har vart iväg och jobbat. Innan det så va jag och älsklings Ida ute och cykla Gestad-milen. Jaaaah, vi är fullständigt normala, i alla fall nästan. *blink*

Kudden min väntar, likaså en natt med förhoppningsvis god sömn. Om jag kan liugna ner mej är gött irriterad! Jag fattar inte att du bara inte kan lägga av! Jag har inte gjort dej nått, eller nått som förstör för dej. Bara sluta! QUIT ffs!

Natti Natti/ / Linda<,3

Solen lyser, mina axlar bränner!

Jag vet hur lännge jag gnabbat om att jag saknar sommaren och solen för att inte tala om värmen. Men alltså, brända axlar är nått jag inte saknar, det gör verkligen förbannat ont. Aj aj! Bläääh, gör massa med ont! Trodde verkligen inte solen skulle plåga mej, så men jooohdå.

Slut pipit om brända axlar. Frukosten är avklarad och jag ska byta om till andra kläder så jag kan rida en stund på Smokie, ni vet hon som spinner som en katt *blink* Hehe, det är jobb som gäller ikväll. 18-22. PENGAR! Starkt behov av dom faktiskt. Anyway, det blir fin fint. Nu ska jag snart släpa mej ut och njuta av det fins vädret.

Puuuuussssa! / / Linda<,3

Rännande på stan i högklackat, jaahdou!

Jag har faktiskt inte så ont i fötterna som jag trodde jag skulle ha, förvånandsvärt! Har nästan inget ont i fötterna faktiskt, även om jag rännt runt med fölk som jag vet inte vad. Bil åkte jag också juh, två stycken, okänt fölk though. Men va fan förbannat vild och jävligt vacker. Det är självklart Crusing jag talar om. Häääääääärrrrllliiiiiiiigggt! *big, big smile*

Men nog snackat om Crusingar och sånt dära, nu till med relevanta saker. Red på Smokie idag och hon spann, det va inte tänkt så, men hon spann faktiskt! Ett helt varv åt höger, utan att lyfta foten från marken! Gissa om jag är stolt, fasnns nog fanimej inte längre människa på denna jord just då. Hade det regnat hade jag vart gött dränkt kan jag hälsa. Men tur hade jag, inget regn!

Nu sitter jag iaf hemma efter rännande i Trollhättan. Funderar på om jag ska sova eller inte *worried face* What ever, ska nog ändå kolla runt lite mera först. Natti Natti eller God Morgon, you'r choice.

Puuusa! / / Linda<,3

lördag, maj 30

"Driver du med meg?!?"

Tyvärr så va det inte så igår att det drevs igår, Heekas-bilen, alltså bilen från Hedekas läckte hydralolja över hela Bäckefors, mindre kul, men alltid lika sexigt att se hot guys meka bil i bar överkropp. *blink* För övrigt vart väl gårdags kvällen lyckad, läckan kom först i slutet av kvällen så den förstörde inte allt. En sväng till Ed vart det också. I alla fall, träffa massa härligt folk as useual. Weiiie! Trillade hem två i natt och då vart det natt mat som gällde sen dök jag i säng.

Vart uppe för en dryg halv timme sen. Ska iväg och jobba jag. Börja tio så ska smått börja göra mej klar för detta. Jobbar till två tror jag. Sedan blir det hem att rida lite häst och ikväll blir det lätt THN, ska dit med älsklings Ida.

Puuuuusssa! / / Linda<,3

fredag, maj 29

We want the energy to go forward otherwise it'll go up!

det är för det mest som det enda som rör sej i mitt huvud när jag rider Smokie; Energin måste framåt, annars kommer den gå upp. That's is, lika lätt som bäcken rinner, eller hur? Noway, det är verkligen inte så lätt som det låter, det är verkligen skit svårt, men Manuelas uttryck har etsat sej fast i mitt huvud. Det bara är så. Anyway, som ni kanske förstår har jag ridit på som Lina kallar henne "Galningen". galningen som för övrigt har blivit snäll. Duktiga hästen är hon, dessutom vart han tjock när jag tog ut henne ur hagen! Men det jobbade vi bort på en knapp timme, varför kan inte jag ha den förbränningen också? Anyway, vi fixa det tillbaka när jag låg och stekte i solen och Smokie åt gräs bredvid mej. Nu står hon på boxen och ska snart få gå ut.

Jag ska börja förbereda mej för kvällen och lite sånt dära. Granbacka med massa härligt människor! Steaplers för faen! Anyway, va i skolan i knappt en timme idag. Kändes ruggigt värdelöst, men det gör skolan alltid nu på slutet för att inte tala om hur den känns resten av året. USCHA! Tack och Lov att den snart är slut för i år. Med tanke på det så blir juh detta då mitt sista sommarlov, sista sommarlovet innan man kan återvända till gymnasiet. Det blir finemang. Om sommaren -08 va bra, ska denna blir förbannat mycket bättre! Sommaren 2009 fcs, jag är på ingång!

Vi höres säkerligen en snabbis sen innan jag far ut och ränner på bonneland medan halv min klass åker och till "fina" Varberg! Ha så skoj där nere all, och tänk varannan vatten! *blink*

Puuuuusa! / / Linda<,3

God Morgon Världen!!!

Jaah, det blev lite lack of bloggin' igår kväll, jag orkade verkligen inte. Kom hit till Vargön efter en lång stund i ett solarium. Duschade bort all solarie kräm och sen kröp jag ner under täcker framför tv:n med en film jag lånade på jobb. Bröllopsduellen. Helt okej film faktiskt. Tihiii, *smile*

Nu har jag iaf duscha for real och ska börja göra mej klar för skolan, vilket inte känns så inspirerande. Hade nog hellre skippat den och legat kvar i sängen istället, men men. I alla fall, det får bli så att jag släpar mej dit i alla fall. *smile* Sen ikväll så blir det Granbacka, Bäckefors tillsammans med MArtin och Caroline än så länge. Nån som e på?

Puuuusssa! / / Linda<,3

torsdag, maj 28

Kan inte regnet bestämma sej eller vad är problemet?

Regnat verkar vara på ingång, eller kanske inte. Det har liksom kommit några droppar, men sen som om det liksom ångra sej och slutade jag vette fan, kan det inte bestämma sej om det ska komma regn eller inte? Är det detta som kallas "spridda skurar"? Hmm, djupa funderingar. Jaja, jag får la utgå från att det blir regn och klä på min lilla häst ordentligt för natten. Dom går på bete nu och ute om natten. Vi ska inte tala om hur tjock hon vart förut. Riktig tjockis häst. Haha, she needs it! Med all den träning hon ska utsättas för kommer hon förbränna som en bodybuilder. *blink*

Nu sitter jag i alla fall inne, ska få tummen ur att packa. Bli att sova i Vargön idag igen. Rätt skönt att va där though, kan slappna av liksom. Finns inget att göra där. LoL, what so ever. Ska ta en sväng om Meddo innan jag far dit ut till förorten till Vänersborg. Den bleka Linda ska försöka att få litte färg på kroppen, i brist på sol så får man ta till metoder. Haha. Nej, nu får jag få tummen ur och göra ett ryck, måste va klar till typ halv sju senast.

Höres säkerligen senare ikväll igen, btw Granbacka i morron! / / Linda<,3

Speed-plugg är min grej...!

Speed-plugg måste nog vara min grej, Speed-pluggade inför info&layout-provet och det gick juh förbannat bra. Känner mej riktigt duktig *angelface* Speed-pluggade inför redovisningen och den kändes bra den med. Hemma nu i alla fall och stallet väntar!

Puusss alla söta! / / Linda<,3

I skolan igen då...

Jaah, då va man i skolan igen efter massa sömn och inget pluggande. Jag mådde botten igår när jag kom hem, frös och ont i huvudet. Vilket resulterade i att jag tog emot sängen med öppna armar. Sömn och mer sömn blev det, gick och la emj vid kanske tio över fem och sov fram till idag egentligen, vara bara upp nån gång igår kväll och tog nått att dricka. annrs sov jag, så nu på morronen här måste jag speed-plugga för redovisningen om företagsprojektet. Bokia ftw!

Anyway, en tanke, djup sådan som vanligt. När man verkligen har tyckt om nån, men den personen egentligen ska vara borta ur ens liv. Men ändå så finns människan där, hela tiden. På alla fester, på alla tillställningar, i drömmar - överallt!!! Är det då man ska inse att man inte ännu kan ha släppt denna personen? djupa tankar, jag vet!

Speed plugg, here I come! / / Linda<,3

onsdag, maj 27

Skoldagen är över, tack och lov!

Skolan är slut föridag, nu ska jag bara fördriva tiden genom att vänta på bussen typ. Hade vart skönt att sitta ute i solen, men det blåser som faen though. Tråkigt!

What ever, har hört att en del i skolan läst min blogg. En av dom är Martin som va starkt besviken att jag inte nämt honom. Så jag lova att skriva nått om honom. Haha, han tyckte jag överspela förut när vi träna för nån pjäs på engelska. Jag hade bara inlevelse. *blink* anyway, nu har jag skrivit om han! *smile* Hoppas han e nöjd.

Hade! / / Linda<,3

På tyska lektion...

Då sitter jag på tyska lektion då. Ruggigt tråkigt måste jag påstå. Ska se på film, sanna film som igår. Den va tråkig. *snyft* what ever, slutar efter denna lektionen riktigt skönt.
Bloggar mer från en data sen, har mobilen nu. Puss// Linda<,3

Kelly Clarkson - I do not hook up

Lyrics på hemskt bra låt!

Oh, sweetheart,put the bottle down
You've got too much talent
I see you through those bloodshot eyes
There's a cure, you've found it
Slow motion, sparks
You've caught that chill
Now don't deny it
But boys will be boys
Oh, yes, they will
They don't wanna define it
Just give up the game and get into me
If you're looking for thrills then get cold feet

Oh, no I do not hook up,
up I go slow
So if you want me,
I don't come cheap
Keep your thing in your pants,
your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up,
up I fall deep
Cause the more that you try,
the harder I'll fight

To say goodnight I can't cook no,
but I can clean
Up the mess you left
Lay your head down and feel the beat
As I kiss your forehead
This may not last but this is now
So love the one you're with
You wanna chase but you're chasin' your tail
A quick fix won't ever get you well

Oh, no I do not hook up,
up I go slow
So if you want me,
I don't come cheap
Keep your thing in your pants,
your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up,
up I fall deep
Cause the more that you try,
the harder I'll fight
To say goodnight

Cause I feel
The distance
Between us
Could be over
With the snap of your finger

Oh, no I do not hook up,
up I go slow
So if you want me,
I don't come cheap
Keep your thing in your pants,
your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up,
up I fall deep
Cause the more that you try,
the harder I'll fight
To say goodnight
Oh, sweetheart, put the bottle down
Cause I don't wanna miss out

-------------------
Så hemskt bra låt, kan itne sluta lyssna på den, därför tycker jag att du också ska lyssna på den här!

Puuusssa! / / Linda<,3

Werdo Dröm av Lina?!?!

Det otroliga har hänt!!! Jag har sadlat om till hoppning, från western till hoppning. Smokie goes hoppis! Kohästen som egentligen ska vara en pleasure häst va på en stor hopptävling. Obsevera dock att detta hände i en dröm. En dröm som LINA drömde. Det skulle nog aldrig hända i verkligheten.

Puuusa!/ / Linda<,3

Men vilken värdelös morgon!

Naturkunskap, älskade Naturkunskap! Ej älskade Naturkunskap! Fatta att jag åkt till skolan
för att ha Naturkunskap i knappt tjugominuter, det va riktigt värdelöst. Usch, va sur jag blir! Känns för övrigt som detta är en "sur" dag. Min insparatrion är under botten. What ever, men faktum är det att jag inte ens hade behövt vara i skolan än om läraren informerat om att hon skulle ha dit oss i tjugo minuter. Jag orkar inte!

En anonym läsare, skrev nått om om bra(?) start på skoldagen igår? Jag förstår inte riktigt vad han/hon menar. Jag vet bara att när skolan väl börjat för mej va det banne mej förmiddag. Klockan va efter nio! Under morgonen alltså, innan klockan va nio red jag häst. Jaah, jag red häst innan skolan, bli inte allt för förvånade. A girl gitta do, what a girl gotta do! Jag red alltså på Smokie. *smile* Jag har kommit igång med henne igen nu. Det har vart väldigt fram och tillbaka, tyvärr.

Nog snackat om gårdagen, den blev som den blev när dne inte blev som den skulle, tyvärr. what ever, idag gäller skolan fram till fem över tre typ. Ska vi inte lämna in dom j*vla tyska böckerna snart(?). Jag orkar dom inte mera nu. Väl hemma gäller stallet, actually. Jag längtar! *smile* Sedan plugg för företagsekonomi. Mindre skoj. *snyft*


Dude, lettin' me down like you did,
wasn't a bright choice.
You better start crawlin',
make a move.
Before it's too late...

Pussa! / / Linda<,3

tisdag, maj 26

Vart är världen på väg egentligen?

Jag måste vara allmänt seg eller vart uti h-vete är dagens samhäll på väg? När till och med känslor börjar bli utseende fixerade? Jag fick frågan tidigare idag varför jag ville träffa en viss person, varför jag ville det? Ett svar från mej då löd; "För att jag råkar tycka om dej och vill lära känna dej bättre." Resultatet av frågan va att människan frågade hur jag kunde tycka om honom då han inte ens "såg bra" ut? I mina ögon är denna människan döhet! Varför är det så att man måste vara nån Angelina Jolie eller Johnny Depp för att vara omtyckt. Jag tycker det är sjukt! Alla ska kunna tyckas om för den dom är, oavsett utseende ursprung eller what so ever "felet" nu är! Varför ska till och med känslor bli fixeras vid utseendet? Det gör mej riktigt arg!

Du, E, jag tycker om dej precis som du är. No matter what! Enligt mej är du jättefin, det bara är så. Skulle verkligen vilja lära känna dej på riktigt. Förstå vad som rör sej där bakom. Just nu har jag ingen aning. Känner mje bara väldigt förvirrad. Vilket i sin tur gör mej galen!


Puss på er! / / Linda<,3

Well....

...that's life, I guess.
Jag har då startat upp bloggen igen, varmt välkommna. *smile* Tidsfördriv som den ä just nu, så ska jag dissa den lite och gå fram till "city" i Vargön och köpa mej en kebab tallrik och lite gott till kvällen. Den blir juh spenderad i min ensamhet, vilket va oplanerat. What ever, jag överlever. Nu ska jag traska iväg sedan glo på The Hills.

Puuuusss såå länge! / / Linda<,3

Restarted.....

...I'm back in the game!
Kära vänner, efter nästan en månad utan bloggande så är jag med i leken igen. Bloggen är som ni ser omdesignad. En ny fräsh design, dock så håller jag kvar vid mitt älskade rosa. Många har fårgat efter min blogg, det va visste fler som läste den än jag trodde. Anyway, den är tillbaka, kanske inte i samma grad som innan. Min dagar fylls av mycket annat nu mera. Jag hoppas ni kommer börja läsa igen och enjoy the time here! Nu kör vi, I'm back!


Puuusssa! / / Linda<,3