tisdag, november 30

Låååång dag!

Äntligen inne för dagen och jag tänker inte gå ut en enda gång till idag! Aldrig!!! Hästarna är inne och nattade för kvällen. Jag ligger nu i soffan och tittar på tv, lite segt men. Aja, har slitit som en gris idag!

Mockat och grejjat i stallet. Massa fiiiix! Skönt att vara där ign faktiskt, obeskrivlig känsla faktiskt, mockade och det va som terapi. Jag vet att för somliga kanske det låter sjukt, men det är SKÖÖÖÖNT att mocka tro det eller ej. *blink*

Sedan va det bara att ta tag i gårdsplanen, snöat massa under natten och min bil va helt insnöad, mammas bil ska vi inte ens prata om. Den va hur mycket snö på som helst, fick ploga fram den med snöslungan. Slungat upp hela gårdsplanen också. Duktiga jag!

Kiss and love, LH ♥

Snö eller

VAken, elelr jag har vart vaken en bra stund. Har vart i stallet och morgon fodrat. Fick hö grepen i ansiktet ockå, så slog mej vid ögat. Aj aj! :( Gör juh nog massa ont kan jag säga!

Det snöar ute igen, *suck* nu får det väll ändå räcka eller?, Men ikke! Aja, jag ska va massa i stallet idag, har juh nog saknat min totto! (L)

Kiss and love, LH ♥

måndag, november 29

Hemma!

Äntligen, jag är hemma! No more utsnöad, now more insnöad!

That's all, LH♥

Jag vill åka hem

Jag saknar min Smokie massa, Inte nog med att jag va sjuk i flera dagar så är jag ännu utsnöad. Jag vill åka hem, jag vill duscha på riktigt, jag vill få på mej nya kläder. Jag vill INTE jobba mera, jag vill INTE vara hemifrån längre, JAG VILL HEM! Men ikke, vem är det som står på jobbet och jobbar fram till tre, jooh jag. Vem annars? *suck* kiss and love, LH ♥

Sängen

Äntligen sängen. Har jobbat tills nu typ. *suck* hörs i morgon. God natt.♥

söndag, november 28

Typ snökaos

Står just på jobbet, har slutat egentligen men jobbar ändå. Helt sjukt! Jag fick nyss väg på en laddare så jag kunde rädda min heldöda mobil. Inte okej att vara utan batteri och utan laddare. Går ännu i arbetskläder, har inget annat. Är som ni kanske förstår utsnöad eftersom jag va ute och för igår. *suck* aja, jag hoppas på att få komma hem i morgon i alla fall. Längtar lite efter min lilla Smokie. Pusshästen min. Kan nog glömma träningar och kiropraktorbesök denna veckan. JOBBIGA JÄVLA SNÖ!!! Kiss and Love, LH ♥

lördag, november 27

Done that: check, Done this: check

Hästarna är ute och ska snart få lunch ute, det är mockat och klart i stallet. Jag har duschat och fixat mej, *suck* varför försöker jag ens? mitt vita ansikte bara lyser igenom den tjocka hinna av smink jag kletet på. Det känns inte ens värt ibland!

Är ännu sjuk, snorar och hostar. Men ändå ska jag iväg, företags grej med F.R's företag, alla emd respektive, jooooy *naaat* Jag är inte peppad, vill bara ligga hemma i sängen och bli frisk. Men det hjälps ikke. Får väll inse de faktum att jag får repa upp mej. Aja...

Jag längtar hem till min varma säng sen i alla fall, sen kommer jag ikke gå upp förän i morgon. Kiss and love, LH♥

fredag, november 26

Useless...?

Varför känns det som vi försöker med nåt som inte går...? Nått som uppenbarlihen inte funkar...?♥

Tittar på...

Tro det eller ej, men jag tittar på en hund. :) Jag vill nog ha en Chihuahua, vill ha en liten hund som jag kan ha med mej när jag är ute och far. Myspys. :) ♥

Ge mej sommar!

Jag är sjukt trött på all snö nu, nött trött! Ge mej sommar, liksom sol, grönt gräs, blå himmel, what's so wrong? I don't get it! Jag har i alla fall städat på mitt rum, behövdes verkligen! Sjukt mycket stökigt, kläder och grejjer över allt. Dessutom hur mycket damn som helst. Inte okej.
Ge mej liksom en egen stuga att bo i här hemma så jag slipepr allt hundhårsdamm. Det är inte alls roligt, för jag mår ärligt talat lite dåligt av det. Är riktigt jobbigt. :( Efter städningen va det dags med verkligheten, nedrans räkningar ska betalas, *suck* men det känns lika bäst att få de gjort så snabbt så möjligt så slipper man tänka på det sen. Jaah tack :)

Snön vräker väll ner ännu, snart vill hästarna gå in, helt säkert. Dom bortskämda pållarna tycker ikke om att vara ute i detta skit väder, nej, inte alls!
Kiss and love, LH♥

Jävla snö!

Jag behöver inte ens titta ut genom fönstret på riktigt för att fatta att det har tillkommit ohyggligt massa snö ut, inte nog med det så blåser det ännu. Jag har inget emot snön, så länge den bara snöar RAKT NER, men när det ska blåsa och yra och ha sej, då är det fanimej inte okej alltså. Allt blir bara skit jobbigt då, nej, skärpning!!!

Idag ska jag försöka vara uppe och få nått gjort, skulle behöva städa på mitt rum, är förbannat smutsigt och dammigt där. Helt klart att det behövs ett röj, får väll se vad jag finner inspiration till. Hmm.. I alla fall, ska alldeles snart ut i stallet och frukost fodra sen ska jag äta frukost själv, är riktigt hungrig faktiskt! Tro det eller ej ;)

Vi höres senare, LH ♥

torsdag, november 25

Hemma igen

Hemma till slut, efter många om och men. Har vart hela dagen i Mellerud och nu är jag hemma, ska alldeles snart gå upp och sova tror jag. Har sovit typ hela dagen, men jag är ändå dödstrött. *suck*

Jävlar i h-vetes massa snö ute, jag vill inte ha det såhära!

onsdag, november 24

Aj!

Det känns som mitt jävla huvuvd ska sprängas, jag snyter mej hela tiden, men lika snabbt är näsan täppt igen. Inte alls okej detta. Jag orkar ikke mer! Jag vill vara frisk och orka vara uppe, men ikke ligger som en annan död i sängen. *suck*

Kiss and love, LH♥

Jag blir så trött!

Ibland undrar jag verkligen varför jag inte samlar på frimärken eller nått sånt. Hade vart så mycket enklare, inte fan behöver du gå på tidigt på morgonen när du är dödssjuk för dom. Är jätte förkyld och näsan rinner hela tiden. Vi ska inte tala om mina bihålor, det gör ont. :(

Nu ska jag gå och lägga mej igen tror jag närmare bestämt. LH ♥

tisdag, november 23

Häst och pojkvän

Den svåra kombinationen, två oerhört viktiga saker. I alla fall för mej, mina hästar betyder allt utan dom är jag absolut ingenting. Men det finns juh alltid nått mer som ska få plats i livet, kärlek. Hur kombinerar man kärlek och ridning på elitnivå när man har en pojkvän som inte hr det minsta intresse av ridning eller hästar, förutom dom som är under huven vill säga.

Det är lite av ett problem för mej. jag vill vara med mina hästar och rida helst hela dagarna, men samtidigt vill jag juh (såklart) vara med min F.R. Hur fixar man det när jag vill att han ska vara en del av min vardag med häst även om han inte har nått intresse, hur löser man det? Hur får man denna älskade människa att förstå att jag behöver honom där?

Jag kanske gjorde fel från början när vi träffades. Han behövde aldrig vara med, för det va mest praktiskt då. Han jobbade på dagarna jag red, och jobbade under tiden. Vi kunde spendera varenda eftermiddag/kväll tsm( då jag inte jobbade kväll vill säga). Det va som at leva ett parallell liv underdagarna som förenades under kvällarna. Okej, detta fungerade under sommaren.

Men inte nu längre, det funkar inte. Jag behöver honom med mej, i mitt "häst-liv". Med mitt mål behöver jag allt stöd jag kan få, men hur får jag han att förstå? Varför ska det vara så sjukt svårt, svårt att få nån, alla, att fatta hur stor del av mej ridningen verkligen är? Att vilja va med mej, innebär att man måste kunna va med mej när jag är med hästarna.

Vad gör man? Jag vet inte alls vad jag ska. Hur ska jag få honom att förstå? Det är bara inte det att jag vill att hn ska va där. Jag vet mycket väl att jag inte ska vara och rida självvaken uppe hos Anna, där det absolut inte är nån där förän hon kommer hem från jobbet och ska rida sina egna hästar, eller på Nuntorp där det oftast är folk omkring men aldrig nån i ridhuset. Det kan vara en fråga om liv eller död. Att ha nån där som kan ringa ambualansen på stört om nått allvarligt skulle hända, det kn handla om muniter, jaah till och med sekunder. Den 17-åriga flicka som dog i Eslöv i söndags skulle mycket väl kunna vara jag, läs artikeln här.

En tankspridd, LH ♥

måndag, november 22

Nothin to say

Can't stop feelin like this,
don't wanna do you wrong,
it ain't like I hade a whiz,
I just seem to do it all along.

Thoughts running through my head,
Don't know what to do,
can't go to bed,
even if I wanted to.

Soon I can't hide,
I wanna scream to tell,
how I feel inside,
you know it's a hell.

Kallt

Jag har verkligen frusit hela dagen, jag fattar mej inte på det. Men jag är genomfrusen. :( Inte skoj alls, och dessutom riktigt jobbigt, ännu mindre skoj. I alla fall, det snöar ute och ska snöa hela natten. Funderar just på om jag kommer hem i morgon. Är just i Mellerud och väntar på F.R som ska vara på väg hem från jobbet. Sega han!

Har suttit och fördrivit tiden med att kolla julklappar till Nattis. Hey 2011 års kollektioner! ;) Får filura vidare här Kiss and love, LH ♥

söndag, november 21

Thoughts...

Playing the game of love,
instead of being treated with respect,
I'm being played in a game for a fool.
Hit me when someone actually cared,
it's to late,
it's a heartache.
Why shold I share,
when you don't care,
it ain't right.
Left there all alone in the rain,
cold and feeling pain,
sorrow couldn't gain.

Could I mess it up more than this?

lördag, november 20

Bara skit...

Ibland är det bara bajs av alltihopa. Ibland vill jag bara härifrån. Ibland orkar jag bara inte med mer. Ibland vill jag inte va dn jag är...

Det snöar, jag saknar älsklingen, jag vill åka och rida, jag vill ibland inte va den ofntliga person jag är. Jag vill inte behöva hålla masken när folk kommer och helt uppenbart provocerar mej, jag vill skrika, be dom dra fuckin åt helvete. Sluta terrorisera mej och överhuvudtaget sluta vara i min åsyn. Låt mej bara va!

Skitdag är vad det är, jag ska bara ligga här i min säng resten av dagen och göra absolut inte ett skit. LH ♥

fredag, november 19

Jobb ikväll

Usch sikket väder! Blåser snålkallt och är snö ute, mörkt har det vart hela dagen. Usch, inte alls riktigt okej! Mockade och fixade i stallet förut, hästarna fick lunch ute och sen skuttade jag in. Vill inte alls va ute i detta vädret. Nej, inte det minsta.

Har suttit inne sen dess, fixat med Nattis blogg är sjukt nöjd faktiskt. Så kika in där, kommer säkerligen komma gött med uppdatering där om några dagar. Hon är på väg hem från Tyskland nu. :D Har nog faktiskt saknat henne typ litegranna. Anyway, jag ska fixa mej för jobb nu.

Kiss and love, LH♥

torsdag, november 18

Näst sista träningen avklarad

Smokie gick bra på träningen, det va riktigt samspel mellan oss. Allt bara satt liksom, jag vet inte hur jag ska förklara. Hon fatta galopperna jätte bra, travade på med bra driv i bakbenen och allt bara flöt. Hon fick ett ryck, men det är som det är, lite skumt. Jag är nöjd med henne ändå.

Detta va också näst sista träningen, kanske sista det beror på. Får reda på det inom två veckor. Nu ligger jag i alla fall i sängen, ska snart sova- är dödstrött.

Kiss and love, LH ♥

Lager på lager

Ska alldeles snart ut till stallet och mocka. Ska iväg och träna sen, så Smokie skaa snart få gå in också. :) Dom andra får lunch ute. Dm lär få vara ute tills mamma kommer hem sen, för tidigt för dom att gå in när jag åker.

Har duschat, och klätt på mej hurmycket kläder som helst, verkligen lager på lager. Har leggins under ridbyxorna och sen ett par mjukisbyxor över ridbyxorna för att inte skitna ner dom. Very much moderiktigt tycker jag ;)

TTYL; LH♥

tisdag, november 16

Tisdag!

Har ridit Smokie idag, hon gick jätte bra faktiskt. Är gött nöjd med henne, känns bra nu när dte är träning i mrogon, det kan väl inte gå annat än bra, eller hur? Kommer nog gå great! Jag tror't! ;D

har kört ner Bugs till mormor, han kan ligga på mattan och götta sej ner i stan. Fin fint! Han bara har det bra på äldre dar. Sitter hemma hos K.T, vi har sett på Beck. Nu sitter det massa fölk här, tjatar bara massa jevfla traktor! :O

Kiss and love, LH ♥

Hemma mitt i natten

Mina fötter gör skit ont. :( Usch, inte okej.:( Antagligen för att mina fötter har fått gå riktigt med sulor. *suck* Har jobbat kvällen och stressat som en idiot hela dagen. Ridit Jonte och Smokie. Både gick bra. Orkar ikke skriva så mycket mer nu ska sova alldeles snart. Är lite trött nu...


Kiss and love, LH♥

söndag, november 14

Veckan är över!

Söndag, jag va och jobbade i morse. Fick jätte ont i ryggen, tur det bara det va tre timmar - annars hade jag nog dött. Har i alla fall vart på ridhuset och longerat av Jonte, mamma longerade Smokie. :) I morgon ska jag rida, länge sen nu!

Söta Sandra va här igår, myspys kväll med film godis och chips. :) Får snrt göras om helt eneklt!

Nu ska jag fortsätta titta på Worldshow, kiss and love, LH♥

lördag, november 13

Smärta!

Usch, både min rygg och mina händer gör ont, inte alls okej. :( har slitit massa idag. Mockat och fixat fint i stallet. :) Sen har jag och mamma lagt igen hålor på vägen, duktiga vi. Nu ligger jag på sängen och kollar på Worldshow. Jag borde nog egentligen ta e dusch, men jag kan ikke slita mej helt enkelt. Väntar på 2yr-old pleasure, we love!

Kiss and hugs, LH♥

fredag, november 12

Choklad, chips och worldshow

Tillslut hemma, jag är helt färdig. *pust* Har vart och hämtat ny Country Mix i Grästorp hos Liza. Kollat efter nya skor att ha mina inlägg sulor i. Hittade inga, det slutade med att jag kom hem emd ett par likadana skor jag har just nu... Jag hatar verkligen att shoppa skor, i alla fall sånna skor, *suck*

Nu ska jag ligga här hemma hela kvällen i min säng och feta mej under tiden jag tittar på worldshow. *smile* Jag tycker om!

Kiss and love, LH ♥

torsdag, november 11

Jag kanske skulle blogga..?

Jag har vart hemma hela dagen, så jag kanske skulle blogga, eller? Hmm, tveksamt. I alla fall, jag sov till typ kvart i tio då en kompis ringde och väckte mej, inte riktigt okej. Men i alla fall, va dödstrött. *suck* Trodde dock inte jag skulle ta mej upp ur sängne, men det gick. Massa ont i ryggen. Aj aj!

Sedan va det vanliga under dagen, dock gick allt väldigt sakta, nedsatt rörelseförmåga. Inge skoj, har bara vart inne och gjort ingenting resten av dagen. Skrivit ett CV faktiskt. Nu ligger jag i sängen och tittar på worldshow, massa halter. Massa fina hästar!!! :)

Kiss and love, LH ♥

Natt blogg!

Jag har inte fått en knäpp som är uppe vid ett på natten och bloggar, nej. Jag är vaken helt enkelt. Har nyss kommit hem från jobbet så nu blir det sängen inom en väldigt snar framtid. Ont i ryggen och trött!
Puss. LH ♥

onsdag, november 10

Hemma!

Eller aah, i en stund i alla fall. Ska äta lite, sen så ska jag åka tillbaka till jobbet. Galet mycket snö. Det är vitt överallt, *suck* fick sova inne i Brålanda i natt, ikke ens värt att försöka ta sej hem när det blåste och yrde så. Hela lastbils parkeringen va full med lastbilar. Ingen jävel rullade.

I alla fall, nu ärdet mat, sen jobb igen. Nog en duch innan! LH♥

tisdag, november 9

Det snöar!

Det, är 0,2 grader ute, men det snöar och blåser som fan! Inte okej! Sov fram till nästan tio idag, det behövdes. Riktigt trött är jag. Kunde ikke röra mej igår kväll på jobbet, min rygg bara låste sej. :( AJJJJJJ!!!!

I ala fall har ätit frukost nu, ska ut och släppa ut hästarna i blåsten och snön. Dom vill nog kanske gå in snart igen, med tanke på vädret. Jobb ikväll igen,

Kiss and love, LH♥

måndag, november 8

Dagens..

Dagens humör: Varken eller...
Dagens mående: Inte dåligt, men inte bra heller.
Dagens borde: Rida, sätta upp snö käppar längs vägen och lägga igen hålorna med grus.
Dagens frisyr: Öh, den jag tryckte upp håret i innan jag åkte från älsklingens tomma lägenhet i morse.
Dagens smink: None!
Dagens klädsel: Wranglers, lonkisar, linne och student-tjocktröja.
Dagens planer: SOVA!
Dagens materiella vill ha: Inget tror jag.
Dagens fundering: När ska jag börja må bra igen?
Dagens beroende: Inget beroende.
Dagens tråkigaste: Jobb och kylan ute, min inspiration
Dagens längtan: Tills jag slutar jobba halv ett i natt och kan åka hem och krypa ner under täcket.
Dagens superlängtan: Ingen.
Dagens tidning: Läser man sånt?
Dagens låt: har nog int ehört nån låt så, monday morning kanske?

Allt är som vanligt...

...Nattis är inte hemma längre. Hon befinner sej just nu i Tyskland hos Rolf-Göran Bengtsson på praktik.
... hästarna är ute och stallet är mockat.
...jag sitter ensam hemma, mamma är i Brålanda.
... klockan är inte ens tolv och jag är redan helt färdig.

*suck* När ska detta bli bra igen, är gött trött på att aldrig orka nått! Borde rida, men jag vill inte ens sätta min fot utanför dörren innan jag ska åka till jobbet. Att jag sen egentligen har tre eller fyra hästar att rida för ikke att jag får mindre dåligt samvete. Smokie behöver ridas, Silver likaså, Goofy skulle absolut behöva ridas, och sen har jag juh fått förtroendet att underhålls rida den lilla jättestora Jonte. Usch jaah, jag får göra ett nytt tag i morgon.

Jag ska ta tillfället i akt nu när det är lugnr här hemma och sova en stund, jobba till halv ett i natt. Lagom roligt, men pengar in så smånigom. Dåligt med jobb under oktober så behöver verkligen jobba "ikapp" lite. Finns inte så mycket att berätta.

Kiss and love, LH♥

lördag, november 6

Det börjar idag!

Om några timmar bör dte börja där borta i Oklahoma. Aqha, WOrld Championship Show 2010.
Kika in här!

LH♥

Jag är hemma

Jobb va riktigt segt igår, jobba från det att jag kom ända fram till klockan va elva, då stt jag ner första gången, suck. I alla fall, efter jobb i natt styrde jag upp mot Mellerud och älsklingen, jag saknade han massa. Tyvärr åkte han ifrån mej jätte tidigt imorse för han skulle på helg jobb, så nu sitter jag här, hemma i Gestad. Hela huset sover ännu, jag har vart i stallet och fodrat. Ska väll snart ut och släppa ut hästarna.

Det är jobb ikväll, skulle väll antagligen vara chaufför också. Vet dock ikke vart än, men i alla fall. Annars finns det inget att berätta just nu, LH♥

fredag, november 5

Jobb ikväll...

Jag vill verkligen inte, men jag antar att jag inte har det minsta till val- jag måste iväg till jobbet tyvärr. :/ *suck* Jag är så trött på det.

Smokie gick bättre idag, hon va lite mesig fr solen lös och la konstiga skuggor in i ridhuset, äckligt tyckte hon. Men hon gick bra överlag, väldigt mjuk och fin. Verkligen huntrade!

Jag är omotiverad! LH♥

Fredag

Ska alldeles snart åka, träning i Grästorp. Gårdagens träning va uppskjuten till idag så snart far jag och Smokie själva bortöver Skara slätten. :) Treeevlaaans!

Ska jobba ikväll, så jag vet ikke hur bloggandet blir efter träningen, det märker vi då. Solen skiner och det är myspys höstväder. We like!

Kiss and love, LH♥

torsdag, november 4

Torsdag!

Det blev ett väldigt kort inlägg igår kväll efter träningen. bloggade från F.R's iphone, blir bara lite knäpp på den ibland. Är nog rätt glad att jag inte skaffat en mobil med touch för jag kan inte med det alla gånger. *suck*Dessutom va jag jätte trött igår. :(

Nu är jag i alla fall vaken och hemma. Sitter här och har ätit frukost förmej själv, mamma och Nattis som är hemma på lov sover ännu. Men hon far snart, Nattis alltså. Hon åker till Malmö idag för att i morgon åka vidare till Köpenhamn och ta bussen till hamburg och Rolf-Göran BEngtsson. Praktik i två veckor för den ungen där i det stor landet Deutschland.

Jag ska snart rycka av mej ridbyxorna och skutta in i duschen, jobb sen. Bara i några timmar, men ändå. Räcker gott, då kan jag åka och rida sen mitt på dagen. Eftersom torsdagsträningen blev uppskjuten tills i morgon Fredag så tog jag med mej Smokie hem. Inte värt att hon ska stå en dag där borta och vila. Hon är tillräckligt dåligt riden. That's it! Hästen måste jobba, gärna två gånger på en dag.

För övrigt lite off horse-record så älska jag Melanie Fionas låt, Monday morning. Jag vet att dte inte är ny, och typ flera månader gammal, men är bara bäst text på. Lyssna här.

Kiss and love, LH ♥

onsdag, november 3

Snart natten

Snart får jag sova!!! Är galet trött, suck. Smokie gick hyggligt på träningen.

God natt, LH♥

Snart träning

Det är världens pissväder ute- regn och blåst. Inte riktigt okej vaah? Neej, inte det minsta. Det är blött överallt, sörja och gegga. Usch! I allafall, Smokie står inne. Träning i Grästorp i eftermiddag. Great! Det finns inget speciellt att berätta, har hämtat massa spån idag. *suck*

Kiss and love, LH ♥

tisdag, november 2

Några dagar sen...

Bloggisar jag suger nog nött på att blogga. Känns som jag bara skriver massa strunt. Men det får bli som en officiell dagbok, det är bra mycket som händer här som jag ikke skriver. I alla fall...

Va iväg och red Smokie idag, hon gick rätt bra faktiskt. hon behöver slappna av lite och inte strida emot så, har mej själv att skylla. Hon är dåligt riden tyvärr. :/ Red igår då gick de inge bra alls. Hon va riktigt konstig, förstår ikke varför. Mycket möjligt att hon hade en dålig dag, det har juh alla. Klippte henne igår hon stod jätte snällt faktiskt, riktigt duktig va hon! Fick till och med klippa öronen med lite övertalning. ;)

I morgon och på torsdag är det träning som gäller, GRÄSTORP och MADDE STIWING(!!!) We love! Jag ska jobba dom sista timmarna ikväll, *suck*

Over and out, LH♥