tisdag, november 1

Dagen innan the Day

Jag vaknade med ett ryck i morse, tjugo i åtta, fullständigt inrutad på att det va idag jag skrev tenta nummer två kl 08:00 för denna perioden. När jag var på väg upp för trappan komma jag på att det "bara" va tisdag. "Jag skriver i morgon".. Förstår ni paniken och lättnaden?!?! I samma ögonblick.

Jag kröp ner en stund under täcket igen för att bara lugna ner mej lite och försöka göra en omstart. Said and done! Innan nio vad jag trots allt i skolan och drog igång ett sista minuten-plugg. Halv fyra åkte jag ifrån skolan och har sen dess städat hemma. Dethär med kattunge det medför betydligt mycket bös på golvet och saker som ligger överallt, framför allt där det inte ska ligga. Jag hitta till exempel sockar under kuddarna i soffan...Hur gick det till liksom? I alla fall är hela övervåningen nu städad, tiptop. Underbar känsla! Den rutinerade katten tittar surt på mej för hon får vänta på sin kvällsmat då kattmatskålarna åkte med i diskmaskinen.
Så här är det fast skolan då....
Jag känner lite att det jag inte kan i tentaväg nu, det kommer jag inte kunna i morgon heller; men jag ska ta en stund att bara bläddra igenom mina powerpoints och så. Så det är min kväll. Vi hörs darlings, wish me luck tomorrow!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar