lördag, mars 20

Helg!

Skolveckan är över( okej, redan igår, men då fanns ingen tid att blogga och jag orkade inte på kvällen.) Fredagen bjöd på ridhuset hela kvällen. :) Ridit Silver och longerat Smokie. :) Skönt att få nått gjort, men va riktigt trött när jag kom in på kvällen vid tio. Hade vart ute och i stallet sen jag kom hem från skolan då i stort sett. :) Nuntorp två gånger, det är rätt skönt att vara ensam hemma då kan jag göra lite vad man vill ;)

Skulle egentligen vart på ridhuset nu också med Smokie, men det blev inte så. Va full storm här när jag vakna kvart över sex så jag kände inte alls för detta. Mamma och Pappa har vårat stora stabila släp till Skåne denna helgen så jag kör med grannen Thulesläp, kan juh säga att jag saknar mitt fina Ifor Williams släp. Jag är med stor säkerhet inte ensam, Smokie och Silver va riktigt skeptiska till att gå in igår. Men men, dom gick på iaf. :)

Jag hoppas på att blåsten ska avta under dagen så får jag åka i eftermiddag istället. Enligt SMHI så den minska så... Två hästar som ska aktiveras idag igen. :)

I alla fall annars under dagen bli det att mocka och sånt där. Hästarna vill nog inte vara ute allt för länge. Kan nog erkänna att mina och Nattis hästar är ganska bortskämda. Dom får lätt vara inne om det är dåligt väder en dag. Aja, i alla fall har en hög hundar att mata också. Jobbgt.
:( Men men, Sånt är det. :) Är juh bara idag och i mrogon. :)

TTYL LH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar