lördag, mars 22

Bakom framgången

Det finns många som ligger bakom min och Josies framgång, många som inte nämns så ofta och dom som nämns lite oftare. Alla har sin egen del i det hela- dom som tar hand om mej, dom som tar hand om Josie, dom som tar hand om oss som team.

Det är juh inte bara det som syns på tävlingplatsen som är en del utav framgången utan det som händer hemma eller utanför tävlingsområdet som är den största delen egentligen.
För utan de personer som tar hand om Josies hälsa- hovis, tandis, massören, - och dom personer som tar hand om mej(och Josie)- mamma, pappa, Nattis och Markus - så hade det aldrig gått. Det är viktiga delar i framgången, personerna du omges av dagligen. Dom måste finnas där och stötta hela tiden, glädjas med dej när det går bra, peppa dej när det går dåligt, ventilera dina tankar när du inte kan komma till ro - dom där viktiga stöttepelarna är guld värda.  

Sen självklart är vänner som kan förstå varför du håller på med det du gör, oerhört viktiga. Det kommer alltid finnas vänner i din omgivning som inte fattar varför du gör det du gör- men om du verkligen brinner för det du håller på med så kommer den vänskapen att tunna ut. Det är dom riktiga vännerna du ska fokusera på och omge dej med, det är dom som trots att dom kanske inte fattar alls vad du pratar om i grund och botten, bara lyssnar och ställer rätt frågor för att du själv ska få ge utlopp. 

Mitt lyckosamma koncept är att jag har en familj, pojkvän och världens bästa Lina, som stöttar mej i ur och skur. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar