onsdag, mars 26

Ryttareliten

Den stora snackisen dom senaste dagarna är juh ryttareliten igen. Om att ridsporten klassas som en överklassport för folk med lite för mycket pengar. Det är bara dyra hästar och dyr utrustning som räknas. Men i slutändan är det sviiiindyra hästar som räknas, det är dom som omsätter pengar och gör att nya investeringa kan göras för att utvecklas ännu mera. Programmet får viss kritik att det bara handlar om pengar, men det är juh faktiskt så det är. Har man inte pengar i ridsporten så kommer du fan ingenstans, tell me about it! Har du inte pengar kan du inte pengar, sponsrade eller egna, så kan du inte ha en topphäst, du kan inte anmäla dej till dom dyra tävlingarna, du är inte med i gamet så är det bara.

Vissa uttycker sej som så att medverkande ryttare har haft guldsked i mun sen barnsben för att dom har tillgång till pengar. Jag tror inte att de som medverkar har haft det så jävla lätt, trots att dom kanske haft tillgång till pengar och fina hästar, framgång kommer bara av sej självt till en viss gräns, sen får du fanimej slita för brödfödan. Du får sälja hästar för att kunna köpa gårdar, lastbilar och allt annat fancy-pancy som ej insatta verkar tro man får gratis.

Det är då ingen som håller dej med fina hästar, lastbilar eller annat förän du visat att du redan KAN prestera och vara bäst när det gäller. Inget i den 'riktiga' häst världen är gratis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar