lördag, mars 7

Dålig början, bra slut

Jag prata såklart om vädret igår, fredagen som började med regn och rusk men slutade med strålande sol! Underbart att vädret skärpte till sej och tog sin sunda förnuft till fånga. *blink*

Kvällen vigdes åt styrelsemöte med NHSK så jag hann inte rida riktigt. Josie hade dock haft rätt mycket överskottsenergi när hon gick in från hagen. Eller så va det bara Sockan som egga henne att bocka i grimskaftet. Hursom släppte Josie i paddocken en stund så hon kunde bocka och springa av sej. Vi har satt staket runt ridbanan under vinterhalvåret eftersom Nattis ena häst får lymfangit som ett brev på posten när det blir minsta lerigt, så han har VIP-biljett där. När Josie hade lekt färdigt så gick vi en sväng längs vägen eftersom hon va lite andfådd.   
Ytterligare en dag där vi tog tillvara dom sista strålarna solen skickade över Dalboslätten. Sedan va det möte för hela slanten på kvällen. MAt och tårta. En dansk herre va där också och berätta om tiden när han arbetade för en körkusk i USA. Intressant verkligen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar