måndag, februari 1

Februari

Detta med rubriken kan vara rätt segt alltså, men aja, fick bli denna. Ny månad nu, tiden bara rinner iväg! Allt går så fort hela tiden. Det är redan februari, jag har haft körkort i fyra veckor, det är omkring fyra månader kvar i skolan. Tiden bara försvinner!

I alla fall, har vart rätt segt med bloggande. Jag orkade inte blogga mer än ett inlägg igår.Va riktigt seg alltså. For till Överby med mamma och pappa och såg på the playtones. :) Sedan va det hem och vända för att fara till jobb istället. Riktigt segt på jobbet!!! USCH!

Det blir ingen skolan för mej idag dock, är värsta snorig och antagligen feber också. Har vart i stallet och släppt ut hästar samt mockat. Sånt där nödvändigt som man inte slipper ens om man är sjuk. Hela stallet för mej själv också, Nattis kommer inte hem idag så. Men skönt att allt är klart, bara att gåut om några timmar och luncha hästarna i hagen. Sedan vänta ytterligare ett par timmar och ta in dom. :) Fine by me!

När jag bara ska ligga hemma hela dagen och slappa ska jag försöka få skrivit lite på engelska rapporten. Måste verkligen göras. :) Aja, maybe talk to you later biatches! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar