måndag, februari 1

Fryser

Jag sitter i soffan och fryser som en gris verkligen. :O Usch, kallt är det eller så är det så att jag är sjuk. För en gång skull, elelr vad man nu ska säga. Ser iaf på tv, ska snart masa mej ut i stallet och mata hästarna, kvällfodring is on. ;) Ni häst folk kanske funderar över varför mina hästar inte frå mat på bestämda tider. Liksom som man matar kossor vid fem, tio, två, fyra, åtta osv. Detta beror på att dom inte ska vara allt för vana vid att få mat på bestämda tider. Tävlingshästar som ibland har långa dagar på en framridning kan lätt bli stressade om dom inte får mat på dom tider dom är vana vid. Har dom en rutin att får mat vid två och då inte får det kan dom prestera sämre, vilket ingen vill.

Detta betyder verkligen inte att mina hästar inte får mat! För det får dom, jag fodrar dom ofta med ståfoder. Men inte vid exakta tider. ;) Om nån funderat på detta ;)

Blir för övrigt hemma i mrogon också, vill bli frisk nu, riskerar att bli sämre igen om jag går till skolan så jag stannar hemma. :) Puss så länge! (L)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar