lördag, september 19

I väntan på mat, funderar på en dusch

Veckan har bara försvunnit, tiden bara tas upp hela tiden. Jag har haft fullt upp, hela tiden! Är ja inte i skolan så spenderar jag tiden i stallet eller nått annat. Det är härligt i alla fall, jag har skött skolan bra under veckan skulle jag själv vilja påstå. Försökt hinna med allting, dock slarva jag bort min nyckel men hittade den igen, emellan mina två sängar. Smidiga Linda liksom som inte märker att nycklarna trilla ur byxorna. Sedan höll duktiga jag på att tappa dom på bussen också, men dör va en vänlig själ som sprang efter mej och lämna dom. TACK!

I alla fall, anske ska redovisa veckan eftersom jag inte bloggat sen i tisdags? Tisdagen spenderades först på simhallen sedan UF-kick off. Onsdagen, den dagen jag inte hittade min nyckel, va jag i skolan och senstack jag hem och red på Smokie, som skötte sej jätte bra på ridhuset. Lina kom på torsdagen undertiden jag va i skolan, dagen började med att jag simmade tillsammans med Jenny innan skolan, sen satt vi i omklädningsrummet på vattenpalatset och jag blev klippt. :) Sedan va jag i skolan en stund för att efter lunch dra in till stan och fika på Nordfeldts med Sandra. Trevligt värre! Fredagen spenderades i den sega skolan. Sedan hem och kvällen avsattes åt Wallander marathon med Lina. Fyra filmer, helt sinnessjukt! :D

Idag har jag vart i Trollhättan på Ängens gård och kollat på September Rundown, riktigt trevligt (Y) Nu hoppas jag snart på mat.

Tjing! / / Linda<,3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar