torsdag, december 3

Vilken dag!

Hur ska jag beskriva detta? Dagen va bra till en början, sen blev den lite dålig, sen blev den bra igen! :D

Dagen började bra och nyttig med träning, jag va och simma INNAN skolan, trodde jag. Skola va där ingen efter som större delen av min klass fattat det som att vi va lediga, SMART ASSES! Vi va inte lediga, men eftersom min teammate till arbetet inte befann sej i skolan, så stack jag hem. Jag slavar fan inte! Lite segt att behöva åka till skolan utan att ha nått att göra där! (N) DÅLIGT!

Det braiga va det att jag trots allt fick åka hem! :D Väl hemma så "skäller" jag på mamma att hon inte rikngt till Ale Hästklinik om Smokie. Så hon ringer dit, och får svaret; "Kan ni vara här efter halv två?" Har vi röta eller har vi röta?!!?! ;) Vi har en jävla röta! Så jag rent ut sagt kasta av mej kläderna och drog på mej stall kläder. Sprang och hämta Smokie i hagen, borsta av hennes snabbt och lastade.

Sen körde vi till Ale, jag och mamma. Äntligen fick jag veta vad som var fel på henne. :) Hon har en sträckning i muskelfästet. Vilket är litet speciellt, inte i muskeln utan i fästet. Därför denna galla. Så nu har jag fått en salva, ska hämta ut lugnande medicin till henne på Apoteket så hon inte far runt som en galning. Skritt gäller i en månad fram över sedan återbesök.

Känns lättande att veta vad som va fel på henne. Tack och lov! Nu ska jag hitta på nått annat. Kiss and Love!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar