fredag, april 3

Mot clinic

Detta har varit en riktigt slö dag; där allt har tagit sååååå mycket längre tid än det egentligen borde eller kan göra. Men vet ni vad jag behöver såna dagar ibland! Istället för att hälla i mej kaffet har jag faktiskt druckit det och känt vad det smakar. Istället för att fara runt som en pil i stallet när jag mockat så har jag omsorgsfullt gjort mina sysslor. När jag packade för att åka till clinicen i helgen så har jag inte bara hystat ner allt i resebagen utan med eftertänksamhet packat vad jag ska ha med mej- allt för ofta slänger jag ner massa täcken och grejer som jag aldrig använder, "utifall att".

Det är viktigt för mej att ibland bara kunna lulla runt i mina uppgifter för att låta verkligheten komma i kapp lite. Vardagen är så inrutad och allt går på räls, för att allt ska få plats under dygnets tjugofyra timmar så finns det inte tid för eftertänksamhet alla gånger.

Vill ni veta en sak? Trots att det va oerhört obekvämt ekonomiskt sett att gå hemma sjukskriven förra våren så gynnade det min själ och gav mej viss 'Peace' i livet. Jag kunde fokusera på vad som faktiskt va viktigt för mej utan att ha massa annat som stal min uppmärksamhet och energi.

Med dagens måsten gjorda, om än i sakta mak, så har jag vart och ridit Josie eller struttat runt snarare. Hon va inte lika bra som igår med ändå inte dålig. Men hon va inte alls lika uppmärksam på mej idag som igår. Lite lat och nonchalant mot mina hjälper. Nackdelen med att rida ett sånt däringa "jogg-pass", där kraven är mindre? Hmmm...

Ska i alla fall äta lite mat med Mammie, Pappie och Nattis innan jag kör ut Josie till Bokenäs. Clinic med Mr Long Legs i helgen. Clinic-familjen♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar