tisdag, februari 9

Massage och gäspningar

God kväll! Ni ska veta att jag är superglad att se ni kollar in här trots att min uppdatering suger, min google analytics skvallrar. Hoppas ni haft det bra sen sist! Mina dagar rullar på i fullt ös kan man säga från tidig morgon till sen kväll. Igår landade jag i sängen först vid tio. För dom som känner mej så vet ni ju att det är sent för att vara Linda Hansson. Jag är verkligen ingen kvällsmänniska utan kan lätt checka ut när klockan är åtta liksom. Men nu sitter jag här idag igen, klockan är över nio(!!!).

Min tisdag började halv sex i morse, mot gymmet för ett lite kortare pass där idag, kroppen va rätt trött sen igår då det blev en bit över en timma. Det sköna med att vara på gymmet så tidigt är att stämningen där inne är helt annorlunda jämfört med att vara där på eftermiddagen. Det är liksom lite mysigt och mycket "lugnare". Mer fokus. Plågade min överkropp en del idag och det har känts i mina välkokta spaghettiarmar under dagen.

Efter gymmet drog jag till skolan för många timmars juridikstudier med mina tjejjor. Från nio till fyra satt vi, först föreläsning och sedan övningsfrågor. När hjärncellerna vart slutarbetade för idag så åkte jag hem till Josie, min plan var att åka till ridhuset och rida, men omständigheterna gjorde att jag gick en promenad med Josie istället på närmare 3-4km. När vi kom hem igen så stretchade vi och sen fick Josie lite massage där hon vart stel specifikt, men det slutade med att jag gick över hela henne med maskinen.
Jag har alltså egentligen ingen fancypancy maskin, utan helt vanlig enkel vibratormaskin med rött ljus från Rusta. Kosta tvåhundra spänn eller nått... men det bekommer inte Josie alls för hon stod där på gången med hängande huvud och gäspade rätt frekvent emellanåt. Lite spänningar som släppte av min amatörmässiga massage alltså. Jag skulle önska att jag kunde ge henne sån prinsessbehandling varje dag, men tiden till det finns helt enkelt inte. Idag fanns det tid eftersom vi inte åkte till ridhuset.     
Nu ska jag borsta bisserna innan jag knyter ihop dagens säck, vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar