måndag, november 30

Andas!

Jag verkligen älskar yogan, det ger mej en inre ro som inte funnits där förut. Hur stressad och spänd jag än är så hjälper den nått enormt. Såååå hemskt skönt helt eneklet! Tjiiiho ;D We do like alot!

Hur som helst, jag är hemma nu- finally. Va i skolan, skit segt va det, sen stack jag till Thn och satt på EH och fördev tiden med en VR. :) Fika med Therese sen lite yoga. 3-vligt(Y)

Nu ska jag sova och jag tror till och med jag drar och simmar i morron. :) Känner mej lite pepp och bara mata några längder skulle va skönt. Det va ett tag sen nu. Niiight daaaaarls! ;) (L)

And then I was back

Då va man tillbaka i skolan då, mindre rockigt. Men men bara fyra timmar som tur är, annars hade det riktigt segt, usch! Anyway, skolan till halv fem, sen blir det Trollhättan! :)

Smokie är fortfarande svullen och det vägrar gå ner. Antagligen blir det ett vetrinär besök eftersom varken Arnica-piller eller BoT funkar. Så jaah, vi hoppas på det bästa. :)

Kiss and Love!

Morr'n morr'n då!

God morgon kära vänner!
Eller inte riktigt, jag har haft en skit natt. Det kvittar hur mycket jag sover, jag är ändå trött. Jag vaknar mitt i nätterna och får ingen ro i kroppen, hur ska detta gå? Ingen aning.

Jag har i alla fall vart och duschat, men ligger nu ogen i sängen. Bussen går vid elva från Brålanda, jag börjar skolan halv ett. Skööööönt(Y) Ska nog försöka vila en stund till. :)

TTYL(L)

söndag, november 29

Dimma!

Seriöst, hur kan det vara så dimmigt ute, mitt på dagen liksom. Det är liksom typ vitt ute, men inte på marken utan i luften. Helt sjukt. Har iaf vart ute och mockat. Ska försöka få plugga lite... :O Jag vill inte!

Kiss and Love!

Men jag är inte normal?

Nu tänker ni säkert, vad fan jag gör uppe vid denna tiden efter en utekväll, men det är jag. Sova länge morgonen efter är inget skoj juhe! Jag har redan vart i stallet och dukat på frukost bordet, samt kollat runt på alla bloggar jag läser. Hinner med mycket jag serni! ;) Det är härligt att inte bli bakis. :D

för övrigt idga gäller stallet och plugg, måste plugga en del för att komma ikapp. Usch jaah! Nu ska jag fortsätta min frukost. :)

Over and out!

Halllå jaaah!

Dåva jag hemma igen. Vilekn jävla kväll, helt otroligt. Så kul och trevligt att det inte fanns alltså! Weeeeiiiiieeee! Nu väntar kudden, min kamera står kvar hos Simone för övrigt, för allas information liksom... Hahhaha...


Niiiigh(Y)

lördag, november 28

Förebyggande mat!

Jaah, då är jag typ klar att dra på julbord. :) Är duscha, sminkad och gjorde det bästa som gick av mitt sleta hår. Usch, jag funderar seriöst på att klippa av det. Men till vad och hur? Skit samma, orka tänka på det nu.

Just för tillfället sitter jag och äter lite förebyggande käk, ska juh itne på julbordet förän vid sju. Förfest hos Simone.:) Weeeieieiiee! KALAS! Jag ska bara byta kläder när jag ätit här så drar jag. :)

Kiss and Love babys, have a gooooood evening! ;) (L)

Also I get hurt....

Alla som har häst har nån gång fått höra att man inte ska leka med maten. Just när jag hör det finns det inte ord som kan beskriva hur mycket jag hatar den personen som säger det. Rida och hästar det är nått som dom som säger så inte förstår. Dom fattar säkert inte hur mycket det sårar heller. Även om dom bara skämtar så är det inte skämt för den som får höra det.

Jag älskar min häst och att rida över allt annat. Ej heller här finns det inte ord som kan beskriva hur mycket det betyder för mej, det är obeskrivligt. Att då för höra att min häst bara är en Big Mac, det sårar nått oerhört. Dom som inte fattar allt dom ser är mat och tänker på ett paket med nått som liknar ett paket med skinka med benämningen "Hamburgerkött" och i innehållsförteckningen står det just häst kött. Det är skillnad på "hamburgerkött" och "hamburgare" - det är två helt olika saker. Sluta säg att hästar är en big mac och måt, för det sårar. Sårar dom som hästarna verkligen betyder nått för.

Regniga gatan....

Detta är itne skoj längre, det har fan regnat varenda dag i över en vecka nu! Lägg ner, jag orkar inte med detta vädret! Det är hemskt, usch! Nu får det banne mej sluta och bli lite juligt tycker jag.

På tal om jul, det är första advent i morgon, inte många dagar kvar till jul och nyår. Weeeeiiiie! vilket innebär kalas i massor. :) Kalas och trevligt sällskap! Vi gillar. På tal om kalas och alkohol (vilket det brukar bli en del när jag är på kalas), så har Alexander Zetterman sågat alkohol och otränade ryttare. Jag tycker i grunn och botten att han har rätt, men inte att det är fel att intaga alkohol ibland. Det är var och ens val. Men Man kanke inte som han säger "super skallen" av sej på kvällen och morgonen efter gå in och rider en stor klass. där går nog allt gränsen. Nej, nån mååtta får det allt vara. Tycker dessutom att han har stark karaktär om det som han säger att han aldrig har druckit alkohol stämmer. Riktigt duktigt gjort med tanke på att mycket sånt erbjuds på tävlingar. (Y) Artikeln finns att läsa här.

Jag måste bara säga att jag också beundrar Malin Bayard som födde barn för tåv månader sen och ska tävlia i Globen i helgen, riktigt tufft gjort. Cool tjej det dära, jag kommer ihåg när hon va ganska grön i kläderna och stod på Göteborg HorseShow. Pinnsmal va hon och så purung. Då va där inga barn födda inte. ;)

Nog snackat om skvaller; idag gller först stallet och fixa massa där, ska slänga ut lite hästar och sånt, sen blir det fix inför kvällen. Julbord och kalas! :D

TTYL(L)

fredag, november 27

Kudden väntar...

En ganska slitig kväll. Har vart i stallet och fixat allt där, lite jobbigt att sköta hela stallet själv. Men men, det går bra. Nattis är juh iväg så det är därför. Men hon kommer hem i morgon igen. Då sticker jag iväg istället; KALAS is up!

Men nu väntar kudden för min del, så vi hörs i morgon Darls ;) Kiss ans Love! (L)

Hemma!

Nu är jag hemma, har vart på Överby med Mammie(L). Fick juh hitta något att ta på mej i morgon. Haha, så jag hitta en klänning på MQ. Och ett ppar stövlar i en annan skit butik. När man har storlek 42 måste man köpa skor i skit butiker eftersom man inte får ner fötterna i dom annars. Really sad, faktiskt(N)

Anyway, träffade Gustav en sväng eftersom han hade ärenden i krokarna, fick bli en kaffe på EH. :) Treeeeeevligt(Y)

Nu ska jag pysa ut i stallet. :) Blir en kväll där, eftersom jag inte vart hemma på hela dagen ;) Får ha lite disco med hästarna jag för att fira helgen ;D Jag och spån grepen får nog ta en bugg ;) Hahaha.


TTYL(L)

Fredag, men än är det inte slut

Det är fredag eftermiddag, men än är inte skolan slut. Klockan är inte ens halv ett, men jag vill bara härifrån nu. En slitig vecka, och helgen komemr bjdua på en del läxläsning. Mindre rockigt! Men men, a girls gotta do, what a girls gotta do.

Har riktigt ont i kroppen efter igår, ryggen är värst, utan tvekan. Ruggigt ont gör det, men det är det värt. Det va riktigt kul att hoppa, men jag ahr inga planer på att sadla om till klassisk ridning. Western ridningen är mitt liv, det är jag. Hoppningen, det är bara ett vad. :)

Nu ska jag skriva och Nicholas Sparks; svenska uppgift.

Kiss and Hugs! (L)

torsdag, november 26

"Helvete vad högt det är!"

Jaah för fy fan vad höga hindren var. Helt sinnes sjukt, Nattis den galna ungen - aka min syster - är inte klok nånstans. Hon smällde upp inte så mså hinder som jag och Silver skulle kränga oss över. Silver visste juh vad det handlade om så han bara hoppade. Jag som totalt grön på hopphinder, fick liksom bara styra, bestämma farten och hänga med. :)

Det är som så här kära bloggisar att jag har inte hoppat över ett hinder dom senaste åtta åren typ. Jag har inte hoppat sen Darlen var frisk och kry. Innan det att hon började bli dålig i benen. Så Det va ett bra tagsen jag hoppade över ett hinder. Det enda jag hoppat är diken i skogen liksom, inget högt. Där är det bara långt.

Jag har i alla fall hoppat, rätt högt. Typ över en meter. Men jag och Silver löste detta. Vi rev faktiskt bara två gånger. En gång på uppvärmning och sen en gång när vi kom in i h-vetes fel. Annars va han en riktit gentleman och löste allt galant.

Men nu ska jag nana kudden, är helt slut. Undra vem som blev tröttast, jag eller Silver? Anyway, lååååång dag i skolan i morron så bäst att sova en stund här.

TTYL (L)

Snart hemfärd!

Äntligen är denna skoldagen över, allt jag gör nu är att vänta på bussen. Mindre skoj, men ändå. Har vart en helt okej dag ändå. Va på rättegång förut för rättskunskapen, helt okej(Y) Sedan har det vart gäst föreläsare, jag lyssna på en journalist och en advokat. Verkar skoj både och.

Jag är hysterisk på västtrafik dessutom, deras tankar bakom borttagandet av bussar är sinnesjukt, dom lär seriöst lägga ner dessa olater. Bara ta bort bussar hit och dit. Stor tumme NER!

Idagska jag också hoppträna, på Silver, Nattis ska va min coach (Y) Hur ska detta gå ? :O Heeeeelp meeee! Nej, jag ska tuffa till mej och ta tjuren i hornen. Jag ska klara vadet så ska R.S. rida i Westernsadel. guuud, jag kan inte vänta! ;)

Kiss and Love!

REGN!

God morgon, om det nu då kan vara en god morgon? Vinden viner och regnet öser ner. USCH! Jag sitter nu och äter frukost, men ska dra u till stallet n snabbis och fodr nu på morgonen!

Kiss and Love! *(L)

onsdag, november 25

Nu ska jag då öppna boken i engelska....

Måste i alla fall öppna den dära boken i engelskan nu. Engelska-Perra kommer tjata om den nästa vecka, utan tvekan, kanske bra om jag läst mer än jag gjort sist gång han tjata om den då. Haha, Ska få tummen ur att läsa nu i alla fall.

Jag vet att jag sa att jag skulle läsa förut, men så långt kom jag aldrig. Fick andra planer, Sis va dålig, så jag fick sköta om hennes tottar också då. :) Så då kom jag inte för det, men nu är dom klara och jag ska dra av mej Wrangler jeansen och hämta en kopp kaffe och öppna Bridget Jones dagbok på engelska. Den är faktiskt bra, men jag hatar verkligen att läsa!

Kiss and hugs! (L)

Kanske skulle va redig eller?

Jag har vart och hämtat Country Mix med mamma så mina pållar inte svälter ihjäl, ;) Har alltså lastat av alla säckar så nu är jag lite mörbultad. :P Anyway, har mockat och fixat för Smokie och Goofy. Väntar nu på mat till mej själv...

Funderar på om jag i väntan ska vara lite rediFetg och plugga? Hmm... Tricky choice, liksom. :P Hahah Får nog ta mej i kragen. har böcker och skit som ska läsas ut. Det är juh inte såååå anstängande.

För övrig kan jag bara inte sluta lyssna på Kesha's låt Tic Tock, finns det bättre? Tveksamt just nu. Kan inte sluta tänka på det som hände? :O Inget jag ångrar så, verkligen inte! Tvärtom, men vad är det egentligen för mening? Jag vet inte, och jag tänker nog inte fundera hurvida där är nån mening eller inte? Jag ska leva på vågen istället! ;)


K-k-k-kiiiiiisssss and L-l-l-looove!

Hemma med pissväder!

Jaah, då va jag hemma då, men det känns nästan som det kunde kvittat. Det blåser och regnet bara öser ner. Detta är inget kul alls! Anyway, ska masa mej ut i det hemska väder vi har. USCH!

Lyssnar på värsta bra låten av Kesha(Y) "I wake in the morning feelin' like P Diddy" WE DO LIKE A LOT!

Nu ska jag ka och hämta country mix. :) Kiss and love!

Ska egentligen plugga....

Det är egntligen filosofi plugg som borde fylla min tid just nu, men jag har ingen lust. Det är verkligen blääh på det just för tillfället. Därför sitter jag och spenderar min tid på att bara kolla runt på datan och sånt, mycket roligare. :P

För övrigt så är det nog en ganska okej dag, vädret suger och är allmänt pissigt. Men jag längtar hem till stallet bara. Smokie och Goofy väntar säkerligen redan på mej :) Mina stjärnor. Tyvärr kan jag inte bara slopa skolan och göra nåt annat. Lektioner ala 2 stycken är kvar. Småföretagande och Svenska.

Ska fortsätta kikarunt och fördriva tiden. TTYL (L)

701:a inlägget

Jaah, på mindre än ett år så har det tatt sej rätt ordentligt. Mitt sista inlägg igår var inlägg nr 700. Trots en blogg paus på drygt en månad i april/maj så har det tagit sej. Anyway, det va då det.

just nu sitter jag i skolan, ska snart dra på filosofilektion, mindre rockigt, men men. sluta tio i två idag! Great!

Kiss and love!

tisdag, november 24

Nuntorp is checked

Jaah, då va ännu en kväll på Nuntorp avklarad. Denna kvällen va dock inte som alla andra, jag hade ingen häst med denna gången. Jag fick va Nattis groom istället och fick rida fram Silver. Eller jaah, skritta fram. :)

Nu ligger jag iaf i sängen och ska vilken sekund som helst här ställa ifrån mej datan och sova lite grann. Skolan i morgon. Mindre rockigt!

Niiiight! (L)

"Hit the bitch"

Helt jävla sjukt egentligen, ett spel som man spelar en kille som slår en tjej. Vilken idioti egentligen. En dansk site som har ett spel där man som kille slå en tjej och belönas med status höjande poäng. Från början är man "pussy" sedan "gansta" för att sedan bli kallad "idiot". Egentligen en bra poäng, men hur sjukt som helst för att få fram budskapet.

Grejen är den att det ska minska våldet inom förhållanden i Danmark. Men fortfarande är det sjukt! Det måste juh finnas ett annat sätt än att spela sej till budskapet. Spelet kallas i alla fall Hit the bitch, tyvärr har det bllivit övertrakasserat och är begränsat till endast danska användare.

Buuh för våldet och ännu mer buuh för att spela sej till ett budskap om att man är idiot och behöver hjälp.

Tumme ner helt enkelt!

Aj!

Nu är jag hemma, ääääääntligen typ! Va på Överby förut med Simone, kikade runt lite. Jag vill ha ett par stövlar! :) Föreläsningen va skit seg, usch och fy! Det va det tråkigaste, blääääh.

Är hemma ni i allafall, men har ont i magen. :( Förstår inte varför. Ajaj, men men. Stallet och söta Smokie väntar! Nu ska vi see hur hennes svullnad på bakbenet ser ut också.

Kiss and lovee!

Solen har hittat hit!

Vilken glädje, solen skiner faktiskt, det va verkligen inte idag. Riktigt hääärligt, dock så missar jag den :( Ska shoppa med Simonis lite, eller jag ska fönster shoppa, pank tills i morgon. Sen är det föreläsnign som gäller i Trollhättan.

Nu ska jag ta mej i kragen och slänga på lite smink och sedan åka in till Brålanda. Kiss and hugs darlings! (L)

måndag, november 23

Hemma, kudden väntar!

Nu är jag hemma från yogan, va såååå skönt med den idag. Har verkligen tänkt på andningen och sånt. Ruggigt skönt alltså(Y) Stor tumme upp. Nu väntar i alla fall kudden. Överby en sväng med Simonis i morgon.:) Börjar inte förän klockan ett i Trollhättan. Föreläsning om mångfald på högskolan. :)


Niiiight! <3

Jag är hemma...och vänder!

Känns som jag har haft en alldeles för full dag. Började med en sväng till skolan, sen på ärende. Sedan för att fördriva tiden så åkte jag till mormor och duschade och hjälpte henne med lite små grejjer. Sedan for jag till skolan och hade lektioner. Jag va för första gången nervös när ajg skulle hålla ett tal!:O Helt sinnessjukt! Jag blir aldrig nervös.

Nu är jag i alla fall hemma och vänder. Ska iväg på yoga ikväll. För övrigt har Smokies svullnad gått ner lite, men verkligen långt ifrån tillräckligt!

TTYL!

söndag, november 22

"Det märks inte på dej"

Att jag är en svidig bitch, det vet många. Men att det inte märks det är en annan sak. Till exempel när jag jobbar, det märks inte hur mycket jag egentligen inte vill veta av folk. Ronjas härliga kommentar att det inte märks hur lite jag egentligen vill vara trevlig. Allt handlar om en proffessionell sida. Även om jag inte orkar med folk så har man ett smile och är entusiastisk.

Anyway, jag har parkerat mej i sängen mitt internet är cp och kopplar ner sej hela tiden. Gaaaah! Dåligt start på veckan måste också innebära ett pissigt slut, eller hur?!? Skolan i morgon i allafall och ärenden. Sen yoga på kvällen.

Nu finns där inget att berätta mer än att Smokies svullnad inte har gått ner utan snarare går uppåt. funderingarna går åt muskel problem? Ingen aning än.


Niiight sweeties! (L)

...

Jaha, jag försökte öppna matteböckerna och räkna utan problem, det gick mindre bra. Men jag har iaf räknat några tal. Känner mej nästan redig. Rymde dock ifrån redigheten och gick ut och tog in hästarna i stället. Regnet öser ner ute, mycket mindre rockigt!

Funderar på om jag skulle ta något att äta kanske, nått lunch aktigt. Börjar kännas lite tomt i magen, =/ Men jag känner verkligen itn för nått, vill bara dyka djupt ner under täcket och gömma dej där tills i morgon bitti. Hmmm...

Men det går inte för sej, jobb gäller ikväll, så jag måste duscha och sånt skit också. Känner verkligen inte för att vara proffisionellt social idag. Life's a bitch today and I ain´t bitch enough to pay back for the moment.

Pissväder ute!

Jaah, då sitter jag här och tycker synd om mej och min häst; väntar på att tiden ska gå... Fyra timmar ska back on track tydligen sitta på för att börja gör verkan så väntar på att få gå ut och linda av hennes has och se om svullnaden börjar gå ner.

Som ni ser så har jag ändrat om lite i bloggen igen. :) Lite nya färger så, :P Jag tror att jag hääromagen glömde vart jag kollat upp allt detta med html-koder och sånt för att ändra om. Designadinblogg har varit till stor hjälp. Superbra sida!

TTYL (L)

The fab life of being a horseowner...

Greeeeeeeat! Smokies has är helt svullen, okänd anledning. Igångsättnings svullnad eller att hon trampat snett eller nått annat? Vi har ingen aning svullet är det och hon är öm när man tar på det. Precis vad vi behöver nu! NOOOOOOOOOOT! Är detta min otursvecka eller vad är det för jävla fel!

Inget Nuntorp blev det, så nu står hon på box med Back on Track. Hoppas hon blir bättre, hon MÅSTE bli bättre! (L)



En frisk och kry Smokie på Harvest- 08, tror jag. :) Sensate showen vi va på.

God morgon!

Okej, ja har trots allt vart vaken en stund men ändå. :) Va uppe vid sex och sprang ut till stallet för att fodra. Ska åka till ridhuset tidigt, innan Nattis drar iväg på tävling. Så nu sitter jag och intr min egen frukost, ska snart pysa ut till stallet och fixa i ordning Smokie.

Sen har jag juh också vart vaken en gång redan idag. Va väsen nere runt trappan så jag vaknade. Bor juh som nu kanske ni vet precis när man kommer upp till andra våningen, så allt som händer nere hör jag. Tihii. :) Så då vaknade jag, samtidigt sms bomba en nattuggla mej, så va vaken i typ en halv timme och sms:a. Haha,

Talk to you later baby(L)

lördag, november 21

Blir tidigt i säng

Trots att det är lördag ska jag sova tidigt, är aningen matt efter dagen. Sen ska jag upp och rida tidigt i morron, så. Goood Naaaaattt babys(L)

Lördagkväll vadetja...

Jag har äntligen fått lite tid att andas ut. Dagen har gått i tvåhundra, började med jobb, åkte som tidigare med mamma och handla efteråt. Bytte kläder en snabbis hem, studdsa ut till stallet och gjorde klart hästen. For till ridhuset en sväng och sedan hem och göra stallet. Mocka och fodra bland annat. ;) Nu halv siitter jag i sängen och väntar på maaaaat!

Tur jag inte har nån som kan komma och tycka, med rättighet, över hur jag äter och grejjer för tillfället. Den människan hade strupit mej i så fall. Känner inte förän nu vad hungrig jag är. men nu va maten klar.

Kiss and love biatches! (L)

Äntligen hemma!

Nu va jag hemma igen, mamma hämta mej på jobbet så åkte vi och handlade lite. Lämnade in min mobil samtidgt, eftersom den var sönder IGEN! Gaaah, liksom!

Anyway, hemma nu, ska byta kläder, sen åka till ridhuset en sväng. Vi höres senare bloggisar! (L)

SOLEN SKINER!

Det finns lite hopp här i Dalsland, solen har hittat hit! Solen skiner ute, så ruggigt skönt! (Y) Den har vart efterlängtad. Tyvärr såmissar jag den helt säkert, ska juh jobba jag. :(

jag glömde nog säga, God morgon vaah? Skit samma, sitetr och käkar frukost nu, börjar jobba kl tio. Så jag ska springa en runda till stallet och se att allt är under kontroll där. :)

Kiss and love biiiatches!

Hej mitt i natten!

Jaah, jag är vaken, igen. Hmm, har vart "chaufför" och hämtat mamma och pappa vid vägen efter deras julbord i, nånstans vart dom nu ha vart utåt kusten. Så nu ska jag nana kudden på riktigt i några timmar och sedan släpa mej upp och gå till jobbet. Detta blir rockigt!

Kiss and love!

fredag, november 20

I walk the line....

Ligger i sängen och ser på Johnny Cash-flmen, Walk the line. Ruggigt bra film! Rekommenderar verkligen att ni ser den om ni inte sett den.

Johnny Cash

(K)räksallad och Bakpotatis

Jaah, det där va inte min grej riktigt. Inget fel på maten i sej så, men det va inte riktigt min smak. Anyway, jag åt kassler. Tihii, nu ligger jag på sängen och ser tv istället. :) Är faktiskt rätt trött. Funderar på att vila ögonen i tjugo minuter eller nått bara. :)

Jag måste få uttrycka mej lite här, återigen ett hästproblem;
Häromdagen, i onsdags va jag och mamma på ridhuset med Smokie. Vi var dock inte ensamma där, brukar vi vara trots allt. Nu ska jag komma till sak, där är ett annat ekipage. En unghäst, antagligen en sent skärd valack. Grejen är den att denna hästan jagas först runt på en longerings volt i galopp i stort sett direkt. Hallå, vadå uppvärmning? Sedan sitter dom upp på denna hästen och skrittar runt några varv, med ledare. Sen sitter dom av och det är klart. Allt detta inom loppet av tjugo minuter. Vart finns det psykologiska?

Jag blir så arg ibland på människors hästhantering. Gaaah!

Fredag kväll!

Det blir en lugn hemma kväll idag, jobbar juh i morgon så. :) Är i alla fall hemma nu, har vart i stallet och mockat. Har matat hundar också samt vart ute med King, farfars hund. Vi passar honom ett tag då farfar skulle opereras. (F)

Skolan idag va typ seeeeg, bläääh! Men nu är den över för denna veckan, men helgen kommer bestå av plugg ändå, jag måste komma ikapp i matten. Usch,ligger rätt mycket efter när jag missat fyra lektioner. Inte så rockigt, men men.

Sitter och väntar på maten nu, Nattis har kockat! Bakpotatis och räksallad, vi får väl se vad detta smakar. Ska bli intressant. Jag tänkte komplettera upp det hela emd lite kassler. :)

Puss så länge bby!(L)

Bara en lektion kvar!

Nu är det baar en lektion kvar i skolan, sen drar jag hem1 Helgen nalkas! Göööööött! (Y) Tjing så länge babys(L)

Good Morning!

Goood morgon alla bloggisar!

Är vaken, sitter vid frukost bordet och filosoferar. ;) Ska snart dra på mej ytterkläder och gå till bussen. :) Inte så rockigt, det blåser ute :( I alla fall skolan gäller, så vi höres senare under dagen!

Tjiiiiing! ;)

torsdag, november 19

Dåså...

Jaah, bloggen har fått lite utvckling... Lite ny design och annat smått och gott. :) Lite allmänt små fix, :) Hoppas ni tycker om det i alla fall. :) Jag gillar't!

Kram så länge! ;)

Hallåjaah

Som ni ser så är bloggen under lite obyggnation, hann inte göra klart den förut, därför det är lite rörigt, ska ordnas till ikväll tänkte jag. Ska vara hemma och bara slappa lite då, har vart mycjket denna veckan.

Nu sitter jag i alla fall i skolan, har slutat. men jag väntar på bussfan. Rockigt värre, NOOOT! Anyway, rätt chill dag, börjar dock bli lite trött. Hur som helst, vi hörs hemma sen! Tjing!

God morgon!

Hallå alla bloggisar. :)

Hoppas ni alla har det bra, det har jag. Har just ätit 'frukost och ska snart bege mej ut mot bussen till skola, riktigt glammigt menar jag! ;) What ever, ska blogga när jag kommer till skolan sen. :) TTLY (L)

onsdag, november 18

När det går för långt...

Nu kommer ett häst inlägg, faktiskt. Jag vill uttrycka lite åsikter om detta med Horsemanship. För er som inte vet vad detta är så handlar det om häst hantering. En sund hästhantering där du löser konflikter med logik, det är lite svårt att förklara i text för den som inte är insatt. I alla fall, det är detta att det går överstyr! Det är dagens diskussion.

När det går för långt det är då man håller på med horsemanship och tillämpar detta med sin häst. Visst jätte bra, dom flesta hästar mår super av detta. (Y) Men när det går för långt det är då man kan höra folk som inte kan rida sin häst i träns utan bara i grimma. Den har aldrig haft en sadel på ryggen utan alltid ridits barbacka.

Är detta sunt? Är det sunt att inte kunna ställa krav på sin häst bara för att horsemanshipen gått för långt? Trots att den har grunden i horsemanship ska man väl kunna rida den normalt med sadel och träns, eller hur?

Horsemanshipen är en del va en hästs utbildning, och bygger grunden för att slippa konflikter när man sen sitter på ryggen. Men för att en konslikt ska uppstå måste juh en häst ha ett krav på sej, utan kravet händer inget. Det är när konflikten uppstår som horsemanshipen ska hjälpa till att lösa problemet utan större krusiduller.

Detta med horsemanship är jätte bra, till en viss gräns tycker jag. Så det va lite tankar om detta. Så ni hästintresserade, vad tycker ni?

På väg hem!

Finally på väg hem, har vart i skolan och gjort förbannat Nationella Svenska prov. Blääääh! I alla fall, fick ihop lite där. Nu sitter jag ist på bussen. Ska hem till stallet och spendera tid med min älskade Smokie(L) Hoppas på att kunna åka och rida också. :) Vill göra det nu på dagen så jag kan åka på glögg kväll senare idag. Annars rider jag när den är. Anyway, vi får se vad et blir.

Hör av mej hemma sen. :) Kiss and LOve!

tisdag, november 17

Skolan....

Jag befinner mej i skolan, för första gången på över en vecka, min snabba visit igår räknas inte. Anyway, har genomlidit en hel skoldag, det va nästen evrkligen mord. Jag överlevde, har ockuperat en data i bibblan. Väntar på bussen, ska snart dra hem tack och lov!!!

STALLET och min SMOKIE väntar! :Dnuntorp ikväll antar jag.:) Hon ahr juh stått nu undetiden jag va i Karlsborg och under helgen så, nu får vi dra igång igen, antagligen ingen ridning idag utan, får jobba av henne lite först skulle jag tro. :)

Tjadå biatches!

måndag, november 16

Jävla skit dag!

Tårarna sprutar och jag har nog aldrig känt mej så failad! Huvudvärken är inte liten, nu ska jag trycka i mej lite piller och sedan gå till stallet! Ska ta hand om dom som ALDRIG dömer mej! (L)

söndag, november 15

15 November

Vissa delar av Norrland har vaknat. :) Jag och Lina, puppisarna också såklart. Jag vakna inte så tidigt idag, men ändå. Jag har ändå vart i stallet och morgon fodrat. Dock gör jag ingen större brådska att släppa ut hästarna just idag. Det är bara blött och lerigt ute, så jag tror inte dom misstycker.

Gårdagen då, jag hamnade på rockabilly i Mellrud med Carolina. Ed-folket dök upp efter en stund där också. :) Gooooooa prickar hela högen. Trillade hem ganska tidigt dock. Tihiii.:)

Nu väntar frukost! Tjiiiiing!

lördag, november 14

UTGÅNG!

Nu blire utgång, Mellerud! :D

Hemma i natt nångång ;D

Hade bar babys(L)

Vilken kväll!

Gårdagskvällen alltså? Helt sinnessjukt! Det av riktigt skoj(Y) Abba musikalen va jätte cool och drag va där på Åby. Riktigt skoj, vi Rasta folk va juh som vanligt mindre normala än alla andra. Jag trillade hem sent, två eller nått kanske till och med tre. Men jag vaknade sju i morse och tyckte att vi skulle gå upp, men insåg att det inte va bärt så jag vände mej om och sov en stund till . :)

Har ätit frukost nu, va ute och fodrade hästarna förut. Ska masa mej dit ut snart. :) Riktigt pissig dag idag. Regn och dimma. Så tråkigt!

Kiss and love biatches!

fredag, november 13

God morgon!

Okej, det kunde nog kanske vart en bättre morgon, det är pissigt väder ute, inget regn elelr så, men ändå. Anyway, jag är glad i alla fall. :) Har ätit frukost och sånt. Vart i stallet och frukostfodrat. Nu sitter jag här, men ska snart pysa iväg.

Stallet ska skötas lite snabbt och kvickt idag eftersom jag har lite späckat schema för dagen. Ingen skola though, kände att insprationen tröt på den punkten och jag orkar inte emd den just nu. Skitsnack och lögner, det vill jag inte tillbaka till just nu. Får peppa mej för det nästa vecka ist.

Dagens planer är istället följande;
  • Slänga ut valparna
  • "Byta kläder" på hästarna och släppa ut dom
  • Mocka bajs. ;)
  • Ta in Goofy, Skoning för han idag
  • Duscha och fixa mej
  • Fara till Simone
  • Fara med skaran på jobb till Göteborg
  • Abba-musikal! :D

Kiss and love biatches!

torsdag, november 12

I'm back at home!

Jag hoppas inte ni saknat mej för mycket bitches, you know what I haven't missed you at all! Det enda jag saknat hemifrån är att få rida och vara med Smokie, (L) That's it! Jag har haft en super vecka i Karlsborg, så jädra mycket skratt och flum! Guuuud alltså! Frågan är inte om denna veckan klassa ut den veckan jag spenderade där tidigre i höstas? Tål att tänkas på verkligen.

Jag är i alla fall hemma nu, kroppen och huvudet är helt tomt. Jag har noll energi, ska sova inom en väldigt snar framtid. Anyway, har försökt komma "ikapp" allt här, bloggar, facebook(som är väldigt begränsat på mobilen), bdb, och allt annat. Skippar faktiskt skolan i morgon, sry, min älskade sk. "östermalm-klass", ni får stå ut utan mej i morgon också.

Jag måste också berätta att som ni kanske märkt står inte Magiskaminnen, längst ner på min blogg lista längre, Leonora, min älskade Leo, har börjat blogga igen, tycker verkligen att ni ska kika in hos hennne när ni ändå är i farten, länken hittar ni till höger.

Puss och god Natt babes!

söndag, november 8

Grattis på Farsdag!

Grattis på Farsdag, Pappa! (L)
Min pappa som alltid ställer upp på mej och finns där hela tiden. Han som alltid körde mej och Darlen land och rike runt för att tävla och va mitt moraliska stöd, personliga groom och allt annat som hade med tävling att göra då. När jag skulle rida min första Reining va jag riktigt hyper nervös, jag sa hela tiden "jag får inte glömma", det va FEL! Jag gick inte säga "jag får inte glömma", jag skulle säga, "jag ska komma ihåg". Vilket va mycket bättre! Pappa är bäst!

Jag älskar dej Pappa! <3

Snart drar jag!

Allt skitsnack, intriger, idioti, ALLT! Jag lämnar det här hemma i Brålanda/Vänersborg och drar öster ut. Ska bli så skönt att slippa det. KARLSBORG!

Sitter och äter frukost nu, eller aah, jag dricker kaffe. :) Ska snart åka och jobba och sen tar ja bussen direkt från Brålanda, ska bli så skönt att komma ifrån vardagen en stund, men gud jag kommer sakna Smokie. <3 Den lilla rultan min, men vi ses juh på fredag igen tack och lov.

Jobb igår gick bra, mycket folk though. Anyway, tittade på Western Riding från World Show när jag kom hem, hur jag nu ska klara mej utan WS ända tills jag är hemma igen är dock en bra fråga! :O

Hade bra här hemma biatches! Don't you die without me now, (F) I'll be back you know.

Kissss and Love! <3

lördag, november 7

Ser på world show!

Egentligen har jag inget att berätta. Jag är typ klar med packning och allt, nu sitter jag och tittar på worldshow, amateur trail. :) Ska dra till jobb snart. :(

Puss så länge!

Dagens i-lands problem!

Seriöst, mitt skolkort! Guuuuud! Jag ser verkligen ut att vara smällfet!:O Guuud, usch vad hemskt! Jag har världens hamster kinder och hela mitt ansikte ser svullet ut. Usch och fy, det är nog fanimej det sämsta kortet ever. Bläääh! Verkligen dagens i-landsproblem alltså.

Nog snackat om att jag har feta hamsterkinder, vilket också kommer finnas kort på i all evighet, eftersom skolan så vitt jag vet arkiverar alla skolkataloger. Anyway, jag har vart och ridit på Smokie, hon gick helt oekj. Verkar verkligen som hon måste bråka emd mej i en halvitmme innan hon akn tänka sej att gå bra, envetna häst! Jag älskar hennes trots allt ändå över allt annat. (L) Har mockat stallet så det är klart, nu är där bara massa saker kvar att göra. Åker juh iväg i morron. Spenderar hela veckan i Karlsborg, ny vecka med intensiv kurs för körkortet. Hell yeah! ;D
Dagens "must-do";
  • Kolla tider för bussar och tåg i morron
  • Börja packa
  • Rycka all min tvätt
  • Städa upp lite på rummet
  • Duscha
  • Släppa ut Smokie som står i stallet med back on tack
  • Fixa mej för jobb
  • ÄTA!
  • Jobba

Jag får också höra att jag måste vara snäll mot min syster.... Hmm komemr från rätt käft det! ;)

Kiss and Love!

fredag, november 6

Nu väntar snart sängen!

Vilken dag! Den börja med att jag försov mej, bra jobbat Linda liksom! Anyway, va i skolan till efter lunch och hade mitt tal i svenska, jag grät. Lite känsligt detta. Gick bra iaf, och sedan va det typ föredrag från nån snubbe som gått i skolan på typ 70-talet. GREAT! Vänd er om och hälsa på den soms tår bakom dej! Smart ass liksom!

However, åkte till ridhuset förut och red. Är hemma nu, Smokie gick bra. Sitter nu och kollar på live webcast från Worldshow. :) REINING! :D

Sleeeep tiiight & Kiss and Love!

torsdag, november 5

Svinkallt Nuntorp!

Helt fucking awesome! Det SNÖAR! Great liksom, guuuuud vad jag blir trött på detta alltså! Snö mitt i allt ihopa, inte nog med att det är kallt ute, nej utan lite mer salt i såren så kommer snö också. Bläääh på det svenska klimatet USCH! Stor tumme ner på detta.

Anyway, är hemma nu, Smokie gick helt okej. Lyckas inte få nån kontunitet i ridningen... Stör mej nått såpass, men snart egen ridbana. ÄNTLIGEN!

Jag ska imon väldigt kort sluta ögonen och sova. Klockan är alldeles för mycket för en liten flicka som jag.

Gooood Niiiiiight! <3

I miss!

Gud vad jag saknar tävlandet... Inte bara det, utan allt runt omkring, allt förberedande, hästbad, grooming och det ena med det andra, Åhhh jag saknar det nått såpass! Alla trevliga människor, vad jag vill ta igen allt nästa år! räkna med att få massa tävlingsinlägg då istället!

Mo Smokin Cookie Bar, QP Challenge
Första grand champion titeln
också två första platser och en andra.
Kiss and Love

Jävla cyklister!

Det är ett under att man kan ta sej till skolan utan att antingen slå i pannan eller slå ut tänder! Allt tacker vare dessa jävla cyklister. Bussen fick bromsa för en cyklist, hade hastigheten vart lite högre hade det kunnat gå rätt illa. Uscha, håll på att slå i huvudet jag.

Anyway, jag är i skolan, levande, tro det eller ej. Min inpsration är under botten, som vanligt. UF gäller hela dagen. Joy! Mindre kul kanske. Hur som helst Marcus ska komma förbi med mina vntar här sen så jag slipper frysa om händerna, tacksamt. Dom blev kvar där efter förfestandet i lördags. Hahaha.

Nu ska jag fördriva tiden lite, börjar först halv tio. Kiss and Love!

onsdag, november 4

Nu får det vara nog!

Jag är så trött på allt idag! Guuuud, vad jag inte vill just nu. Jag vill slippa allt, skitsnacket, pressen, mest skolan. Det är den platsen jag minst av allt vill återvända till just nu. Men en morgondag med UF väntar och jag har inget mer val än att bara gå dit. That's it liksom.

Har i alla fall, skrivit klart talet i Svenska, nu är det bara lite fin justeringar och PM:et som ska göras. Talet på fredag, sen är skolan typ slut och jag skippar den i en vecka igen. Flyr och studdar körkort istället i en vecka. Gud vad skönt det ska bli alltså! Hoppas på en lika stört skön grupp som förra gången helt klart.

I alla fall, jag dissade tyvärr Glöggkvällen. Ville verkligen dit, men kände att tiden och orken finns där inte. Har fixat massa smått under kvällen och har betat av min tvätt hög under eftermiddagen också mitt i allt. Råkat samla på mej lite. Mindre skoj, men men...

Energin är slut hela dagen har bara tagit musten ur mej, men nu väntar faktiskt kudden. Jag vet, ni behöver inte förtälja det att klockan är knappt halv nio, jag skiter i det Jag orkar inte, och min fristad just nu blir kudden.

Kiss and love bitches!

Nu ska jag skriva mera tal!

Är hemma, har vart en bra stund. Hahah, har vart i stallet och mockat. Smokie och Goofy står i sina boxar och mumsar ensilage nu gissar jag på. Tog in dom direkt för att slippa behöva avbryta mitt pluggandet sedan. Misstänker att dom bara tycker det är skönt att komma in, är bara kallt och ruggigt ute. :/

Jag ska fortsätta på mitt syster tal, men jag vet verkligen inte vad jag ska ha för andra verk att prata ut ifrån. Liksom systerkärleken det är svårt att sätta ord på verkligen, det finns där hela tiden, men hur ska jag sätta ord på den? Så svårt verkligen!

Kiss and love!

Tiden bara rullar iväg!

Vart tar all tid vägen? Dagarna bara rullar iväg och timmarna, dom bara trillar igenom mina fingrar. Helt sjukt! Jag sitter i skolan, det är redan onsdag, jag skulle haft Nationella tal idag, men jag fick skjuta upp det till på fredag för snälla A, på grund av förra veckans tragedi. Thanks alot!


Idag gäller bara en lektion till, sen drar jag hem. Finns inte en enda anledning att vara kvar på detta stälelt. Är så trött på skolan att det finns itne, ord kan inte ens beskriva. Jag drar hem och spenderar tid med min älskade Smokie istället. Hon den vackra som gör min dag, varje dag!
Ska försöka rida och sen måste jag fortsätta skriva lite på talet om systerkärlek. Det är också glöggkväll ikväll med kära vänner. Vill verkligen åka dit, men får se vad tiden räcker till. Anyway, det blir som det blir.
Sorry för lite lack of blogging senaste dagarna, men tid och inspration saknas!
Kiss and love!



"Lär dej och leva för fan!"

You tell me to learn to live, you wanna know what? I already do! I live more than you ever could live. When I'm down at the bottom it's people like you holding me down there. People like you who tell me you're my friend, but instead of help me you are there to destroy me and everything that mean anything at all.

Telling me to learn to live when all you do by your own is dying. Refuse to leave that kind of game you're playing people. Behave like an ass, saying one thing do another. Trying to keep me and for sure a lots of other people like som kind of jack.

You tell me to live and sure I will, to begin with I'll get rid of you and everyone else keeping me down at the bottom. Don't worry, I won't bother you, cause TTYNM!

Over and out!

tisdag, november 3

Systerkärlek!

Jag menar seriöst, hur svårt kan det vara att sätta ord på nått som finns mej så nära varje dag, kärleken mellan mej och Nattis! <3 Min älskade lillasyster!

måndag, november 2

Måndag!

Hemska måndag, sitter i skolan, yey! Smart som jag är tänkte jag inte på att jag inte börja förän tjugo i två idag, Well done girlie liksom! (Y) Anyway, är här i alla fall i god tid. :)

Dett är pissregn ute och jag tycker verkligen det måste sluta regna och torka upp, sen kan det frysa på ute. Mugg-hösten har börjat märkte jag, Goofys bakben är så galliga att det itne finns. :( Bara att fixa en jodopax flaska att ställa i stallet, svårare än så är det inte.

Idag gäller för övrigt skolan då, två lektioner, sen åker jag till Trollhättan och har yoga ikväll . :) sköööönt! Nu ska jag fördriva tiden lite.

Tales! (L)

söndag, november 1

Update!

Jag ligger här och väntar på maten. Pappa är kock idag, så jag väntar tålmodigt. Jag va tvungen att ta en powernap förut, sen kunde jag ta mej i kragen och läsa. Riktigt effetktivt det där med powernapar. Tumme upp för det!(Y) Jag tror dessutom Nattis och Mamma kom hem från sin hopptävling. Men jag är för lat för att egentligen gå och kolla.

Anyway, vet inte riktigt vad jag ska berätta, det är litte segt liksom. Kanske ska uppdatera mina läsare om vem jag är? Bara ör att ha nått att skriva? Varför inte liksom?

Jag heter Linda, borde ni veta :P Fyllde arton för typ två månader sen snart. Jag pluggar ännu samhäll ekonomi och egentligen kastar bort min tid, men det får va som det är. Allt jag egentligen vill är att rida, men inte ens det hinner jag med bara för att jag ska behöva gå till skolan. Jobbar på Rasta i Brålanda, säg "Linda" ingen vet vem jag är, säg istället "Rasta-Linda" och betydligt fler vet vem jag är.

Jag är singel igen, det är typ fem veckor sen det blev så nu, men va bäst så. I cowgirled up och insåg att det funkade inte med det livet jag lever, det bara är så. That's it! Ibland för man bara inse, och i mitt val mellan kär och karriär vet alla mitt svar; KARRIÄR!

Mina dagar fylls av skolan och jobb varvat med ridning och fest typ. Mycket socialt umgänge. Så det är ganska mycket mitt liv just nu.

Pusss så länge!

Lovet är inom kort över!

Detta är lite hemskt, vad har jag fått gjort för vettigt egentligen under lovet? en redogörelse kanske skulle sitta bra nu?
  • Måndag; Dagen gick käpprätt åt helvete egentligen, mamma hämtade av ambulansen och allt va bara bajs. Jag åkte på Yogan på kvällen.
  • Tisdag; Jobb, mindre rockigt men i alla fall, sedan hem till stallet och dra till Nuntorp för träning.
  • Onsdag; Jag åkte med Maria till Eliza och hämtade ny Country Mix, sedan svängen om Trollhättan och på kvällen färgade Ida mitt hår.
  • Torsdag; Jag jobbade igen och sedan åkte jag med mamma och handlade. Sedan va det stallet och ridhuset en stund. Som vanligt liksom.
  • Fredag; Jobb typ hela dagen, åkte med Simone till Överby. Köpte en Vinterjacka och åkte tillbaka till jobb. Dök i säng hemma.
  • Lördag; Jobb, sedan färgade Ida mitt hår igen efter stallet. Sedan fix och trix, jag stack till Vänersborg och förfesta, sedan va där Streaplers på Båberg.
  • Söndag; Åkt hem, vart i stallet, hängt tvätt och nu ska jag läsa bok och dricka the.

Som alla förstår så har där inte vart nått annorlunda under veckan som gått, det har vart det vanliga liksom. Inget nytt. Streaplers igår va helt great, riktigt trevligt va det, till människor började försvinna. Inet skoj det, i alla fall, jag fkick skjuts av en från industri till Vargön. Ockuperade mormors lägenhet jag.

Nu ska jag ta mej i kragen och få läst nån av böckerna, jag har nämligen två(!) Great liksom. Så jädra onödigt.

Puss så länge!