lördag, oktober 10

På väg till U:A! :D

Nu sitter jag ätnligen på bussen på väg till U:A, Pust det höll på att gå illa. :O Höll på att missa bussen från Brålanda, vilket skulle betyda att jag inte skulle va framme förän sju, nu ska jag va framme vid fem. Ni måste förlåta mej för dagens lack of blogging, darlings. Det har bara inte funnits tid idag, sånt är det när man är en upptagen flicka.

Men nu har jag tid. Ska bara sitta på bussen och andas ut, guuud jaaah. :) Kvällen igår va helt okej, men inte riktigt som vi tänkt oss, jag och Sandra. (L) Backstage va det skabbigaste stället jag någonsin sett, så vi vände och gick ut typ. Inget jag rekomenderar till någon, uscha! O'learys vart där 20 så där kom vi inte ens in! Daaaah, på dom! Anyway, vi hman till slut på Swania, vilket va så mycket trevligare och FRÄSCHT! :D Silverhagen den schnygge kom förbi en sväng och hängde med oss as well. Gött snäll pöjk det dära. (Jag va självklart tvungen att ta kort på hans vrålåk, men dom ligger i mobilen och sladden till den ligger hemma i nån låda... =(

Hur som helst, nu blir det Uddevalla och pollenallergi så det skriker om det. Jag ska blogga en sväng sen när jag kommit fram jag lovar. Då kommer också en dresscode, både nu och för kvällen.

Vi tales om en stund biatches! (L)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar