lördag, oktober 3

Sicket piss väder alltså!

God morgon är det väll så sett, men vädret är verkligen piss, duggregn och snålblåst. Hmm, med tanke på att hösten trots allt har kommit såå är det väll helt okej, kunde juh vart värre, helt klart!

Anyway, nu har jag i alla fall vart ute och morgon fodrat hästarna. Kaffebryggaren är i full gång och brygget mitt obligatoriska morgon kaffe. I alla fall under helgerna. ;) Jag har påbörjat det där med att plocka av bordet för att istället duka på frukosten. Men känner ingen större brådska, det är bara jag vaken än så länge. Så det kan ta lite tid.

Under dagen tänker jag faktiskt se till att få ridit, eftersom det inte blev av igår kväll, dels för att jag mocka till sent och dels för att Nattis vart iväg till Kungälv med mamma för att kolla på nya ridstövlar. Jag förstår inte riktigt att hennes stövlar förbrukas så fort hela tiden, jag har haft mina i snart två år liksom, och kan med stor säkerhet användas i alla fall ett år till.

What ever, nog snackat om ridstövlar. Det blire dessutom en lugn hemma kväll till att avsluta denna dagen. Ska vara hemma bara. Riktigt skönt ska det bli!

hade så läge beeetches!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar