onsdag, oktober 7

Sitter på Nordefeldts

Tjoho,
eran allas egen Linda Hansson, bloggerska sitter på Nordefeldts och väntar på sin kära vän Sandra. Vi ska ta en fika och snacka lite skit, mysigt värre. : ) Skolan ha för övrigt flytit på rätt bra idag, det är juh lika mycket mindre kul som vanligt, men det har vart helt okej. Det finns inte så mycket att berätta om det direkt.

Jag ska hem och plugga filosofi sen. Som vi, jag och Lina utsett till gymnasiets största fulmkurs, ingen dålig anmärkelse ska ni veta! : ) Prov i morgon, mindre kul det också, men det ska göras det med, tur vi bara läser det terminen ut. Sen byter vi till psykologi istället, hoppas verkligen att det blir bärre. Tihiii, det är nog mer min stil.

Så som ni kanske förstår kommer eftermiddagen spenderas djupt ner i en filosofi bok. :P Hästen får vila idag också, vilket kanske är bra med tanke på att hon fick nya skor idag. Då hinner dom sätta sej lite.

Helgens planer är väll spikade skulle jag tro;

Fredagen blir det utgång med Sandra, vi skulle bowla lite och ta en öl eller två. Hääärligt(Y)
Lördagen blir det inflyttningsfest för en kär vän i Uddevalla. POLLENALLERGI! Detta kommer aldrihg sluta väl, men skoj som fan ska det bli!

Nu hoppas jag Sandra droppar in här snart, vi hörs senare my beloved biiiatches! (L)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar