måndag, januari 18

Äntligen!

Till slut kom jag för mej att blogga. :P Har suttit med datan i stort sett hela dagen, men ändå inte kommit mej för att blogga. Anyway, dagen idag har inte gett så mycket, va uppe hyggligt tidigt och for till Brålanda och tog massa prover på vårdcentralen, mindre skoj. Sen hemma så stat jag ,med datan en stund innan jag släppte ut hästar, sne har jag bara suttit här med datan och sjukat mej, druckit the och sånt.

Jag vill inte bo kvar inne i huset här hemma, men vill ändå inte flytta hemifrån så jag har kollat på typ lite större stuga. Skulle gärna vilja ha en timmer stuga, hitta en jätte fin så kolla jag storleken på dne så visade det sej att stugan är lika stor som vårat hus va innan vi byggde ut den nya delen. Hallå liksom, den va bättre planlöst är vårat hus dock :P Men hittade till slut en stuga som jag skulle kunna tänka mej. Några ändringar invändigt så är den helt perfekt tror jag. Vi får väl se vad det blir. Ekenässtugan är till verkaren. (klicka på bilden för att komma till stugans sida.)
Så tuff är den, liksom två avdelningar typ. :) Skulle verkligen kunna tänka mej en sån här modell alltså. Det känns lite jag, rätt modernt. We liiiiiiike a lot! :D
Xo Xo, så länge!
Btw, jag är inte i skolan idag för att jag inte mår så jätte bra, är hängig och illamående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar