söndag, januari 3

Jag är tjej!

Stolt tjej också, jag kan göra många saker samtidigt. xD Haha nu dampar jag nog ur lite. :P Haha nej men, sitter med två datorer. Den lilla rosa är tillbaka, finally. Okej den har vart hemma sen i torsdags, men jag har inte orkat ta mej an den. Nu fick jag tummen ur i alla fall, ;) Sitter med den och uppdaterar och grejjar. :) Sen sitter jag vid denna andra stationära samtidigt och kollar alla bilder från nyår. :) Facebook, Bilddagboken och min egen kamera. :) Tihiii(A)

Jag har iaf bestämt mej för att inte lägga upp några nyårsbilder mer än en för att ni ska se kvällens outfit. :) Jag och Mette "posar" med Olles klösbräda och hus xD Haha. Skrattar ihjäl mej åt att dom verkade tro att jag skulle sätta mej på den. xD Hahah, gud vilken kväll egentligen. Kul hade vi, men jag behåller bilderna för mej själv faktiskt, dels för att skydda mina vänner och dels för att skydda mej själv. :)

Klänningen är köpt i en butik ni aldrig kan gissa och aldrig skulle besöka ändå. Det bästa med den butiken, man är ensam om att ha kläderna ;)

Xo Xo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar