söndag, november 15

Ett verkligen sent hej

Heeej! Hur mår ni? Jag hoppas alla mina läsare mår finfint och njuter av att leva och tar hand om sina nära och kära. Vilken helg va... otroligt vad religion kan driva människor till. Jag ser det som så här helt enkelt, kan IS bomba folk kan folk bomba IS. Just give the what they give others.

Helgen då; den har varit intensiv. Igår va en kalaslördag. Först var nästan hela Markus släkt här och det bjöds på middag och tårta. Lyckat! När nästan alla gäster åkt smet jag med mamma och pappa hem, tog Josie och åkte till ridhuset. När jag kommer dit står det fullt med dressyrstaket där redan utsatt för pay-and-ride-dressyren som skulle vara idag. Tur jag och Josie hade våran dressyr outfit på oss med luddboots så vi passade in lite i alla fall. Ridpasset gav ingen bra känsla alls, det va liksom lite dragig och motsträvigt hela tiden och jag fick ingen riktigt eftergift kändes det som.  Jaja, inget att gräma sej över efter som hon gick mycket bättre idag. Mer om det sen. När jag kom hem satt Markus kompisgäng i soffan och jag fick ta plats på golvet på en kudde med datorn i knäet. Som ni såg igårkväll så kollade jag på trail.

Både Senior och Junior trail finaler gick igår, det avslutades sen med junior pleasure. Gud, vilken inspiration och vilka fina hästar. Det känns rätt awsome ändå att när Josie är på riktigt trail-mode sitter jag också den slacken dom sitter och rider på. Coolt om jag får säga det själv!
Kvällen slutade halv två då jag till slut gick och la mej, det går fort när man har roligt!

Vaknade lite senare i morse, vilket kanske är förståeligt. Åt frukost och städade upp lite efter gårdagskvällen, nu när det är välstädat kan det ju fortsätta så en stund i alla fall. Sen åkte jag hem till Josie där jag spenderat dagen idag. Ridit och bestämt för att kompromissa lite i min plan, men det berättar jag om senare i veckan. Jag bytte också bett idag. Josie är ju verkligen inte nån tränsbett-häst. Hon avskyr det faktiskt lite grann, men jag har känt att jag inte vill sitta på en stång nu när jag tränat byten för det blir lite för mycket bett liksom. Jag älskar ju mitt twisted wire, men bytte till ett helt simpelt d-ring tredelat ut Nattis bettsamling. En mycket mer nöjd Josie jobbade på bra under mej.

Nu är det i alla fall slut på det där för en stund. I morgon sätter jag in mitt mini-correction och slänger ut en hög bommar för att tänka på nått annat. Väl behövligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar