måndag, oktober 5

En kan aldig ha för många täcken...

Såhär på hösten, när det inte är varmt och inte kallt men ändå sådär mitt emellan att jag inte vill släppa ut Josie utan täcke men samtidigt så känns det lite överreklamerat att lägga på ett fodrat täcke eller ett ofodrat med hals. Hmm... som ni förstår behöver vi ett nytt täcke. För man kan ju aldrig ha för många.

Amigo Mio ofodrat är ett alternativ. 
Framgooglad bild...

3 kommentarer:

  1. Jag bara väntar på att min krulletotthäst ska börja tappa pälsen och bli sedvanligt kal till vintern. Har flera Amigo-täcken som jag varit och är mycket nöjd med, tror ett är ett Mio med 100g foder. Perfekt större delen av vintern faktiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Josie blir en shetlandsponny under vintern och sätter MASSOR av päls så jag vill ha mycket täcke tidigt och sen när det är som värst så brukar jag raka då hon svettas mycket när jag rider.

      Radera
    2. Ja, min häst behöver jag inte raka eftersom hon tappar det mesta av pälsen alldeles av sig själv :-D Kallblodet däremot, där pratar vi björnpäls. Hästarna går på lösdrift och jag rider inte inomhus särskilt ofta så jag har inte bemödat mig med täcken tidigt och/eller klippa. Förstår dock att de som rider mkt i ridhus eller helt enkelt bor på varmare breddgrader klipper sina hästar.

      Radera