onsdag, mars 23

Tentamorgon!

Jag ska idag skriva min första eftermiddags-tentamen. Det ska bli intressant att se hur det går. Jag minns inte att jag någonsin skrivit ett prov på eftermiddagen innan. Kanske i grundskolan nångång.

Solen skiner och det bäddar för en underbart fin dag, molnfritt. Men det hjälps icke, min plan är att bläddra lite i mina böcker under förmiddagen. Inte råplugga men bläddra och strukturera lite grann bland mina flikar i lagboken. Klockan ett kliver jag in i tentasalen och sätter mej ner för resten av eftermiddagen. Avsatt tid är fem timmar.

Jag stämde av svaren som släpptes i måndags till statistiktentan till vad jag hade svaret och med det så ska jag ha klarat statistiken, vilket känns awsome. Jag har haft lite ångest för den, men när allt väl kom till kritan har jag faktiskt förstått det där med statistik. Typish. Jag hoppas att jag ska skriva godkänt på juridiken idag också. Jag behöver ha halv pott gör att få G. Denna läsperioden har varit lite av en pärs för mej, motivationen har trutit både en och två gånger. En stund va jag inne på att ta ett break faktiskt. Men jag har hängt kvar. Att få skriva ett G idag hade verkligen varit super skönt, att få ett avslut på en jobbig period utan att ha något som hänger efter mej in i nästa period där schemat har släppts och kommer vara riktigt saftigt!     

Nääe, vet ni nu måste jag börja bläddra i boken.Vi hörs säkert lite senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar