fredag, december 11

Vektorer och hästklippning

Algebralektionen innehöll vektorer idag. Intressant och jag kände ändå att jag hade koll. SKRÄLL! *smile*

På vägen hem infann sej en sån där odräglig trötthet och jag blev åksjuk. Men jag tvingade i mej lite paj hemma som mamma gjort, supergott! Efter pajlunchen mådde jag mycket bättre. Sååå skönt att lite mat gjorde susen. En stund trodde jag att en powernap på en låååååång stund skulle behövas, men icke. Jag skuttade ut i stallet och klippte Josie som hade blivit redigt långpälsad Josie får så otroligt långa hårstrån, dom är inte tjock på nått sätt, men långa och många så hon får en riktigt täckande päls på vintern. Inte så bra med en häst som dessutom svettas en del annars. Jag hde tur att skären klarade en klippning till innan dom behövde slipas. Men nu får dom nog skickas....    ♥
Efter klippningen så blåste jag henne som vanligt med hundblåsen. Det gör att alla lösa hår och stöv försvinner fortare än du blinkar. När vi ändå va igång med spabehandligen så tvättade jag svansen, benen och mellan skinkorna. Josie är ju sprutad i svansen i USA så hon kan helt enkelt inte lyfta den tillräckligt när hon bajsar att svansen får bajs på sej också. Krävs en del underhåll som ni förstår.  
 
Lycklig häst som fick gå in i sin box och äta hö när jag var klar. Planen är att åka till ridhuset lite senare när jag har en bil med dragkrok. M är på julbord me jobbet så behöver inte känna mej det minsta stressad. Vi hörs senare!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar