torsdag, december 31

Mitt tvåtusenfemton

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Oj, svårt! Jooh, men det får jag väll säga att jag gjort. Jag sa upp mej från mitt jobb och började skolan istället. Jag va i Norge och tävlade för första gången. Jag vann en guldmedalj i trail.

Genomdrev du någon stor förändring? Återigen så sa jag upp mej från mitt jobb och började studera. Det är nog den mest radikala förändringen som hände 2015.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Just datum är jag väldigt kass på. Men själv dagarna. Jag kommer ju såklart inte glömma när jag vann två nya SM-guld, ett i pleasure och trail. Josies grandchampion på NSBA Celebration är ju inte särskilt svårt att glömma bort heller. Sen kommer jag väll heller aldrig glömma årets bästa pleasureritt och vi belönas med en sjätteplats... 

Vilka länder besökte du? Norge och Gran Canaria (Spanien)

Bästa köpet? Mina Wranglerjeans och det va inte ens jag som köpte dom utan mamma tvingade på mej dom i present. Ångrar mej inte en minut, har nästan bott i dom sen dess. 

 


Gjorde någonting dig riktigt glad? Självklart! Alla framgångar på tävlingsbanan. Sen att få spendera tiden med min underbara pojkvän och fantastiska vänner och familj.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Bättre ekonomi. Kort sagt. 2015 har varit ett tufft år verkligen....

Vad önskar du att du gjort mer? Egentligen är det ingen ide att önska jag skulle gjort mer... Det kapitlet är snart färdigskrivet. Men jag kanske skulle njutit ännu mer av nuet, eller snarare dået.

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit bitter. Låtit människor som inte förtjänar det stjäla min energi.

Favoritprogram på TV? Jag följer inget på tv:n så. Har kollat på bonde söker fru, men jag vet inte om jag kan säga att det är ett favoritprogram.

Bästa boken du läste i år? Jag är förbaskat dålig på det där att läsa. Mathematics for engineers kanske.

Största musikaliska upptäckten? Näääe.

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Att jag faktiskt förvånat min dåvarande chef och roddade ihop flera jobb som han inte verkade tro att jag skulle fixa....Linda Hansson fixar det mesta liksom , No big deal!

Vad spenderade du mest pengar på? Hästtävlingar! Vad annars, haha?

Vilken är din största insikt under 2015? Att jag ska sluta pleasea alla andra och göra saker och ting för mej själv. Vilket är en av anledningarna till att jag sökte till skolan. Jag menar inte vill jag rensa ogräs och plocka sopor resten av livet!

Vad är du peppad för inför nästa år? Planerna jag har som jag ännu inte delat med mej om. Jag har så mycket jag vill göra, jag vet bara inte riktigt än vilka jag ska kontakta för att det ska bli genomförbart. Showseason 2016 och livet i allmänhet. Ett kapitel på 365 sidor, bring it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar