torsdag, mars 26

In school....

...and got nothin to do.
Jag sitter nu i skit skolan, har absolut ingenting att göra. Vilket är skit tråkigt! Börjar lektionen vid halv tio, idrott och hälsa samt naturkunskap då. Rockigt värre eller nått, skriva om hjärt- kärlsjukdommar är inte särskilt kul. Men men, måste juhe.

Sen är det Matte som gäller efter lunch. Lika lite kul det. Hell yeah! Slutar nog vid kvart i tre eller nått. Hoppas på det i alla fall. Min motivation till skolarbete är botten. Jag hittade dessutom inte min headset kabel hemma innan jag åkte, så ingen radio har jag heller. Ännu mera drygt. What so ever, väl hemma blir det lätt stallet. Idag SKA jag rida. Ska ta mej en tur på Goofy i skogen och bara lulla runt. Bara slappna av och koppla av lite. DEt kan lätt behövas idag kan jag juh informera er om.

Finne inte så mycket mer att berätta just nu? Jag har för en gång skull utsläppt hår, plattat dock. Så dagens sport blir att se ut som ett troll i håret. *blink* Det går dock inte så lyckat, det vill bara lägga sej hela tiden. Anyway, nu ska jag kika runt lite, blir säkert en ny uppdatering innan jag ska ha lektion.

Puuuusssa! / / Linda<,3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar