onsdag, mars 18

Ridingarena....

...especially one of the is my second home.
Idag va en sån där dagn när jag verkligen inte orkar. Jag orkar inte skolan, familjen, stallet, rida, livet liksom. Idag va en sån dag när jag bara vill gömma mej i min säng för resten av omvärlden. Helst bara krypa ner under mina tre(!) täcken, bara för att påpeka det för Charlie's skull. *blink* Jag vill bara gömma mej liksom. En sån här värdelös dag.

Anyway, den började väll helt okej. Det va jätte fint väder när jag gick till bussen, helt vindstilla och solen va typ på väg upp. Härligt värre, våren verkar äntligen vara på väg! Som jag längtat! I alla fall, kom till skolan, gjorde det skitiga Naturkunskaps provet, som jag ska vara glad om jag inte failade totalt. Det ska nog klara sej tror jag, elelr jag hoppas! Jag orkar verkligen inte omprov. I allafall, sen flöt väll skolan på rätt bra, I guess. Lektionerna va sega som vanligt. Min klass är förbannad på mattanterna i matsalen. Först så är soppan äckkligt, för det andra får man bara ta EN smörgås! Helt jävla sjukt! Salladen va motbjudande och väldigt mättande att äta knäckebröd. Jag blir så pissed off! Jävla kommun snåla så på maten. Det är deras framtid dom leker med!

Anyway, ajg kom hem till slut, fortfarande fint väder ute. Riktigt skönt! Våren måste vara påväg. *hugesmile* Middag och sedan ombyte till stallet. Sent lunch till hästarna ute innan dom fick gå in. Sedan in en sväng i väntan på att Nattis skulle mocka klart. Jag satt och bläddra i IKEA-katalogen och har nu kommit fram till hur min garderob ska se ut. Jag behöver verkligen en ny, så nu hittta jag hur jag vill att den ska se ut. Toppen! *tumme upp*

Sedan va det mockning och sådant. Väl klart med det skulle häst göras klar. Ridhuset väntade. Hon har vilat sen i söndags och hade massa spring i benen. Galen häst det dära. Red inget idag though. Lite markarbete räckte väl nog. Charlie va förbi på ridhuset, söta han!

Nu är jag hemma, halv ligger i sängen och ska snart sova. Är redigt trött. Så God natt bloggisar!

Puuuuusssselipuuuusss! / / Linda<,3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar