tisdag, januari 27

My pillow is waiting...

...for my head to fall a sleep on it.
Jaah, ännu en dag har gått, sängen väntar. Måste verkligen lägga mej i mänsklig tid idag, ska upp tidigt i morron. Telefonen piper vid 05.45 försts gången, det är också då jag borde gå upp för att slippa stressa mej igenom mina morgonrutiner. Minns jag inte helt fel sa jag går också att jag skulle läga mej tidigt, vi ska väll inte diskutera hur det gick med den saken, jag har inga kommentarer. Hmmm, det blev inte riktigt som jag tänkt mej, som vanligt när det gäller läggdags.

När jag satt på resecentrum idag, satt där ett klistermärke som propagerade för att stoppa övervakningssamhället. Alltså, att det är kamera övervakat, telefon avlyssning, FRA-lagen och sånt där. Allt som kränker männniskors "anonyma intergritet". Men egentligen varför vill man stoppa något som är för var mans egen säkerhet, eller det ska i alla fall vara för säkerheten. Jag vill inte på något sätt ta parti i denna frågan, men ändå, att ett klistermärke kan få mej att tänka så. Jag menar, hur hemskt kan det vara att veta att man är med på film någonstans. Liksom, det är juh inte så att någon kommer att stta och kolla på dessa filmer för skojs skull, det är juh egentligen bara ifall något skulle hända, right? Ta bara på hästtävlingar, i alla fall på dom större, är stallarna videoövervakade. Det är hästar för miljoner som rör sej där, och allt är bara en säkerhetsgest. Övervakandet är juh för var och ens säkerhet. Sedan finns det självklart övervakning för till exempel vandalisering osv. Jag menar om allla följde dom regler och restriktioner som fanns i samhället så skulle inte övervakningen behövas, men den behövs! Enbart för att det är som det är, det är skrämmande att invånare ska behöva vara övervakad dygnet runt för att gå säker i dagens samhälle. Helst sjukt, rent ut sagt! FRA-lagen, varför ska en sån behövas? Varför ska någon behöva gå igenom (oskyldigt) folks privata mail, jooh, för det finns dom som skickar olagligt innehåll. Till exempel; barnpornografi osv. Helt ofattbart! För att polisen då ska kunna ta fast dessa individer som håller på denna typen av brotts ska en lag införas som gör att alla blir offentliga. Än en gång försvinner intergriteten, anonymiteten!
Jag är varken för eller emot övervaknings samhället, men jag anser att det är en säkerhetsåtgärd som är det bästa att komma med just nu.

För övrigt är det (skit) skolan i morgon, vill verkligen inte. När jag väl kommer hem igen blir det stallet och ridhuset. Weeeiiiiiiiee! *bigsmile* Sen måste jag påpeka att jag drogar den svingamla låten "för du är så, yeah yeah, wow wow" jag vet inte ens vad den heter. Jag tror han som sjunger heter Martin eller nått i den stilen. Hur som helst, "Jag vill bara explodera, lite till och lite mera!"

Nu ska jag sova, Sov gott! / / Linda<,3

1 kommentar:

  1. Du glömde linda att du har många boxar att mocka också

    SvaraRadera