torsdag, januari 1

2009 has begun....

...and it's already a disaster.
Jävla skit år, det har inte ens gått ett dygn och det börjar redan gå åt pipsvängen. Sovit fyra timmar än så länge detta året, bra vaah? Kanske inte, det blir så när man inte ligger i sin egen säng. Det är inte riktigt lätt när det är svårt. Hur som helst, gårdagskvällen va riktigt mysig. Massa trevligt med folket och kanske blev lite för mycket av det starka, men jag kommer ihåg allt. Pratade med folk i telefonen, dom tyckte jag verkade lite lost, jag kan verkligen inte förstå varför. Jag var bara lite dragen en stund där, det kanske va två stunder förressten. Jag vet inte, och jag skiter i vilket. What ever, liksom. Deniz och Jeppa vart allt bra dragna dom också. Jag måste bara påpeka att jag tittar på film just nu, Pearl Harbour. Danny och Evelyn har precis vart ute och flygit och gömmer sej i fallskärmarna. Jag älskar denna filmen, och framförallt den scenen. Den är helt jävla underbar! Det finns inte ord som kan förklara helt enkelt.
Men nu blir det sumering av tvåtusenåtta(2008);

Årets bästa häst grej; Smokie's kvalificering till AQHA World Championship Show i Oklahoma, USA. 2-yr old mares, Open Halter.
Årets sämta hästg grej; Darlane's bortgång. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, Rest in
Peace. (L)
Årets resa; Bökeberg/Malmö resan i Maj. Valborg. Italiensk glass och Danmark. Härligt värre.
Årets festival/tillställning; Svårt att välja mellan Fjordfestivalen i U:A och Fallens Dagar i THN. Båda hade mindre roliga händelser, men det är svårt att välja.
Årets jobb; Rasta, precis som förra året.
Årets sysselsättning; Störg i Mellerud, med Jacob och 740:in. Härligt värre att dunka musik i basen.
Årets låt; She's a wild one- Trisha Yearwood.
Årets tv-program; Top Model
Årets inköp; Datorn, den rosa.
Årets fest; Nyår, och födelsedagen.

Det va nog årets höjdpunkter. Ha det bra alla./ / Linda<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar