tisdag, februari 24

Am I, what they call it...

... a brat?
Jag har då fått höra att jag är en Brat, att jag har blivit Bratig. So what?!?! Är det ett problem?!? Vad är erat problem egentligen? Att jag har egen inkomst? Egen häst? En garderob med kläder som är helt annorlunda era? Att jag till viss del har märkes varor? Kläder, väskor, skor osv.? Att jag har föräldrar som ställer upp på mej och kör mej hit och dit? Att jag ibland kan få det jag pekar på utav dom as well? Att jag har ett liv fyllt med aktiviteter och events? Att jag åker på tävlingar över hela Sverige med min häst för flera tusen kronor nästan varje helg? Vad fan är ert problem?

Ni ska ha jädrigt klart för er att jag är inte bortskämd unge, som egentligen är den egentliga betydelsen av ordet "brat". Jag sliter för att komma dit jag kommit. Mitt studie bidrag, som ni är glada att ni får, antingen en del av eller hela- what ever, det ser jag aldrig. Jag ber inte ens om det. Istället jobbar jag, får in så mycket mer på det än att leva på ett studie bidrag varje månad. Vilket betyder att jag kan göra vad jag vill med dom pengarna, dom pengar jag själv tjänat ihop. Jag spenderar många timmar varje månad på jobb varje månad för att kunna leva som jag gör. Till skillnad från er som inte ens är ute i arbetslivet. Ni har ingen koll alls på mitt liv.

Mina märkes kläder är det jag själv som köper, ingen annan. Det är upp till mej att lägga X antal kronor på min garderob. Varför piper ni? Är det ett problem att jag gör det? Jag kanske trivs i dom kläderna? Lika bra som ni uppebarligen trivs i era B-klass kläder? Är jag en brat för att jag har ekonomin att köpa dyrare kläder? Skulle inte tro det, mian kära vänner!

Mitt tävlande, satsar man inte kommer man ingenstans. Ni ska ha klart för er att jag betalar en del av det också. Det är allt annat än gratis och två tävlande ekipage i familjen är allt annat är en barnlek. Det krävs planering och pengar. Jag är med och betalar mitt tävlande, det är ingen välgörenhet detta.

Sluta kalla mej brat för att jag mognat och upptäckt att det finns andra kläder än H&M och Lindex, no offence, men hur B-klass är det inte? Jag lägger hellre pengar på kläder som jag verkligen vill ha och som är snygga. Jag är ingen brat, ni vet det innerst inne. Sluta va så anti och ta del istället. Jag har helt enkelt förändrats och vidgat mina vyer, är det svårt att acceptera? Uppenbarligen! Take it, you got no choice! That's the way it's gonna be, if you wanna be with me.

Riktigt besviken!/ / Linda<,3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar