söndag, februari 1

Just another day.....

....that's grey!
Skitigt grå dag idag, det vill säga riktigt tråkigt. Jag är hemskt trött, även om jag somna inan tolv igår. Jag förstår inte anitingen so har jag nåninfektion, eller nått i den stilen, i kroppen eller så sover jag helt enkelt dåligt. Jag har ingen aning. Hur som helst, jag tittade på film igår kväll för att fördriva tiden. Jag fick juh hitta på något när dom andra satt nere i Polen och hade skit kul, jag satt då hemma och var utmobbad typ. Poor me! Anyway, jag tittade på Mamma Mia filmen, riktigt bra faktiskt, värd att se igen. Men jag störde mej lite smått på översättningen av låttexterna. Dom passa inte ihop med va dom sjöng i låten ibland. Men men, sånt är det. Efter filmen babbla jag lite i telefonen sen somna jag typ så fort jag lagt på. Vart äckligt trött helt enkelt.

Idag så gäller stallet och jobb. Jag börjar jobba fem, drygt jag vet. Palla börja fem på en söndag. Men men pengar sen, egentligen det som driver mej att joobba, jag får liksom panik om jag inte jobbar, för jag vet att jag kommer bli utan pengar om ett tag då. Jag menar liksom att vara utan pengar för mej, det är hemskt. Att veta att jag inte kan unna mej det jag känner för när jag känner för det. Det har blivit ett sjuktligt men typ. Men men, det är liksom en säkerhet för mej, jag blit knäpp om jag inte får jobba. Dock har jag då inte tänkt dö på Rasta som Jacob säger, det är verkligen inget framtidsjobb. Det är något som får duga tills vidare. Helst känner jag väl för något välbetalt modell jobb, gärna ett som gör att jag blir ekonomiskt oberoende resten av livet. Men då skulle jag väll bli knäpp för det, för att jag inte skulle ha något att göra, så jag skulle jobba ändå. Haha, jag är nog lite onormal ändå. Men that's me!

How ever, innan jobb ska stallet avklaras, mockning osv. Hela paketet idag med, syster kommer hem idag, men för sent för att ta hand om sina egna hästar. Så jag ska snarrt dra dit ut. Tänkte gå en sväng i skogen med Smokie också, så hon får se något annat r ridhusväggar hela tiden. Hon tycker dessutom om att gå i skogen.


En bild på henne från tiidigare i våras när vi va ute och vandra. Lite halv taskig då hon vägrade stå stilla när jag flyttade på mej. Men men, hon är bäst ändå i mina ögon. Min vackra töis!(L) Massa kärlek på henne, Mo Smokin Cookie Bar alltså!
Nu ska jag pysa iväg en stund, höres senare! Pusshej/ / Linda<,3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar