söndag, januari 17

Underbart vacket....

... men tragiskt kallt!

Jag och M sov som planerat i Gestad i natt eftersom kvällen igår var sen. När jag klev upp i morse så visade mätaren -17. FY SATAN! Alltså detta har nog varit årets finaste vinterdag, men det är ju så jäkla kallt att jag inte ens vill vara ut och njuta av det. Istället har jag städat undan julen på riktigt, nu är även stakar och stjärnor borta. Jag har även vart iväg och handlat lite nya lampor. Verkligen behövligt. En lampa gick sönder i skärmen strax innan jul så den va ju inte så roligt att ställa upp igen. Istället är där nu en hängande lampa istället för en på fot. Bättre och lite mer säkert eftersom det är Nalas fönster.

Innan vi for från Gestad fixade jag i ordning i stallet. När jag släppte ut hästarna och det verkligen var en krispig kyla och det bet riktigt i kinderna ska jag erkänna att jag hade en tanke på varför jag inte har fina guldfiskar eller samlar på frimärken? Tanken gick dock över när jag mockade och fick upp värmen lite. *blink*

I morgon är sista "helgdagen" innan nästa läsperiod drar igång på tisdag. Det skulle bli mildare så jag planerar nog att åka och rida lite försiktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar